Αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Ραμίρεθ οι XanthiFans που ταξίδεψαν στη Λαμία

Μετά από πολύ καιρό είχαμε έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στης Ξάνθης προς την ομάδα, έστω και αν αυτό στους περισσότερους δεν έγινε αντιληπτό καθώς έγιναν μακριά από τις κάμερες, στο ΔΑΚ Λαμίας, μετά την νέα ήττα του ΑΟΞ.

Ως γνωστόν στο παιχνίδι έδωσαν το παρών και ορισμένοι XanthiFans, ηρωικοί φίλαθλοι που διένυσαν την απόσταση από την Θράκη για την Στερεά Ελλάδα προκειμένου να συμπαρασταθούν από κοντά στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Ήταν ένα ταξίδι δύσκολο, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών. Ούτε αυτές δεν πτόησαν τους ηρωικούς φιλάθλους. Όταν όμως οι ποδοσφαιριστές (όχι όλοι) μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκαν προς την θύρα όπου ήταν οι Ξανθιώτες, δοκίμασαν μια έκπληξη.

Το σύνηθες χειροκρότημα αυτή τη φορά αντικαταστάθηκε από έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες που πήγαν να τους χαιρετίσουν. Γενικά, ο προβληματισμός είναι έντονος, κυρίως για τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ, παρά τα θετικά vibes που εξ αρχή είχε εκπέμψει.

Στα μάτια των περισσοτερων είναι αδιανόητο να περνά ο καιρός και αυτή η ομάδα με το ποιοτικό, όπως υποστηρίζουν, ρόστερ, αντί να γίνεται καλύτερο να κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω…