Α2 Ανδρών: Ένταση, εισβολή οπαδών και τραγική διαιτησία στην απόδραση του Άθλου από την Σκύδρα (+videos)

Με νίκη 2-3 σκορ πέρασε από την ζούγκλα της Σκύδρας, όπως την χαρακτήρισαν οι άνθρωποι του Αθλου Ορεστιάδας, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα φιλοξενίας και διαιτησίας.

Με μεγάλη ένταση, κάρτες αποβολές και οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αριστοτέλη Σκύδρα και Άθλο Ορεστιάδας.

Οι άνθρωποι του Άθλου καταγγέλλουν την κακή διαιτησία αλλά και την άσχημη συμπεριφορά των οπαδών, με πληροφορίες και βίντεο που μας έστειλαν οι ίδιοι. Εκτός από την διαιτησία που ήταν εχθρική και με συνεχείς λάθος αποφάσεις κατά των φιλοξενούμενων, στην αρχή της αναμέτρησης φίλαθλοι του Αθλου σήκωσαν κόρνα, με τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της Σκύδρας να αντιδρούν, λέγοντας ότι εδώ κάνουν κουμάντο αυτοί και κανένας αλλος(;).

Το επόμενο περιστατικό συνέβη προς τα τέλη του 4ου σετ, όπου ο Άθλος κατάφερε να γυρίσει το σετ από 23-18 σε 23-23, με τους ανθρώπους και τους παίκτες του Άθλου να καταγγέλλουν ότι τα Ball boy πετούσαν επίτηδες τις μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός αυτό σήκωσε μεγάλη αντίδραση με παίχτες του Άθλου και οπαδούς της Σκύδρας να έρχονται σε αψιμαχία.

Με την έναρξη του 5ου σετ ο Τριανταφυλλίδης είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με την κερκίδα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα ίδια παράπονα είχαν και οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής, πράγμα που μπορεί να επιβεβαιώνει και το κλίμα που επικρατεί στην Σκύδρα.