Α2 Ανδρών: Ονειρικό διπλό στο 5ο σετ για τον Ερμογένη στην Πολίχνη

Ακόμα μια φανταστική νίκη για τον Ερμογένη Ξάνθης στο 5ο σετ….που από ότι φαίνεται του πάει. Μεγάλο και ονειρικό διπλό για τους Ξανθιώτες, οι οποίοι παραμένουν στα ψηλά της βαθμολογίας.

Φανταστική εμφάνιση και νίκη για τον Ερμογένη, ο οποίος στο πρώτο σετ βρέθηκε να χάνει με 25-21 από τον Πήγασο, ένα σετ το οποίο το πήγαινε πάρα πολύ καλά. Στο 2ο οι Ξανθιώτες αντέδρασαν και καθάρισαν πανεύκολα το σετ με 17-25 παίζοντας εξαιρετικό βόλει.

Το ίδιο και του αυτό στο 3ο σετ με τον Ερμογένη να θέτει τον δικό του ρυθμό να ανοίγει την διαφορά και να την κρατάει ως το τέλος κερδίζοντας το με 18-25.

Ο Πήγασος, φυσικά και έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε μοιραίο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ποτέ και έτσι έχασαν με 25-10.

Το 5ο σετ προμηνυόταν συναρπαστικό, αλλά η ομάδα του Παρασκευόπουλου έκανε μια φανταστική εμφάνιση ανοίγοντας την διαφορά με 2-8, κρατώντας την μέχρι τέλους κατακτώντας το σετ με 10-15 και ακόμα δυο πολύτιμους πόντους στο σακούλι.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΆΝΘΗΣ (Παρασκευόπουλος): Μπανιώτης, Ανδρεάδης, Τερζόγλου, Άρμπυρος, Παυλίδης, Σκαρλατίδης, Χατζίδης (λ), Ματθαίος