Α2 Ανδρών: Μεγάλο διπλό στην Σκύδρα για Άθλο με μεγάλη ένταση και κακή διαιτησία

Μεγάλη νίκη για τον Άθλο Ορεστιάδας, μέσα στην έδρα του Αριστοτέλη Σκύδρας, ένας αγώνας με πολλές ανατροπές αλλά και ένταση. Μελανό σημείο η τραγική διαιτησία της αναμέτρησης.

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Τσιακμάκη ο αγώνας καθώς οι γηπεδούχοι βρέθηκαν προηγούμενοι με 16-10. Εκεί οι Εβρίτες έδειξαν να καθαρίζουν το μυαλό τους επιστρέφοντας στο σετ στο 23-22 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς ο Αριστοτέλης έκανε το 1-0 με 25-23.

Σε εκείνο το σημείο και μετά οι Ορεστιαδίτες αντέδρασαν και παίζοντας πολύ καλό βόλει, με 22-25 το 2ο σετ και 11-25 το 3ο κάνοντας ένα πραγματικό πάρτι στο γήπεδο.

Οι Σκυδραίοι αντέδρασαν στο 4ο σετ παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί, στο 23-23 όμως η διαιτησία και κάποιες αψιμαχίες που ξεκίνησαν οδήγησαν σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες αλλά και ένταση με την κερκίδα, κάτι που επηρέασε τον ΆΘλο και έχασε το σετ με 27-25.

Το 5ο σετ πριν την έναρξη του ξεκίνησε με αποβολή για τον Τριανταφυλλίδη, κάτι που έδρασε θετικά για τους Εβρίτες, οι οποίοι καθάρισαν σε ένα δύσκολο σετ, την νίκη με 13-15.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Καρδαμανίδης, , Ράπτης, Χατζημαρινάκης, Μαρκίδης, Καραβατζής, Σκαρλατίδης Γ., Γραμματικάκης, Αρχοντούδης(λ)/ Καρράς(λ) Τριανταφυλλίδης, Τσολακίδης, Ουζουνίδης