Α2 Ανδρών: Εντός έδρας νίκη και απέναντι στο Πανόραμα για την Κομοτηνή

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και πλεον φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι κίτρινοι του Ηλία Κρεούζη είχαν να αντιμετωπίσουν μια αδύναμη αλλά αρκετά έμπειρη ομάδα, η οποία έψαχνε να κάνει την ζημιά. Οι Κομοτηναίοι δεν έδωσαν τέτοια δικαιώματα και ας κατάφερε το Πανόραμα να κάνει το 2-1.

Το πρώτο και το δεύτερο σετ ήταν πανομοιότυπα με την ΑΕ Κομοτηνής να μπαίνει δυνατά να ανοίγει την διαφορά αλλά εκεί το Πανόραμα έβρισκε την λύση και έμενα κοντά στο σκορ, τελικώς οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με το ίδιο σκορ 25-22.

Οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν έκαναν το 3ο σετ ντέρμπι και το κατέκτησαν με 27-29. Το 4ο σετ δεν χωράει ανάλυσης καθώς το σύνολο του Κρεούζη διέλυσε τους φιλοξενούμενους με 25-8 και έτσι κατέκτησε ακόμα ένα τρίποντο, το τρίτο συνεχόμενο

ΑΕ Κομοτηνής – Πανόραμα: 3-1 (25-22, 25-22, 27-29, 25-08)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κρεούζης): Βλαχόπουλος, Αγγελης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Παπαγεωργίου, Χρυσοστόμου, Γεωργιόπουλος (λ), Χατζόπουλος, Ποιμενιδης (λ), Γκόνας, Αιβαλιώτης, Κοβατσεβ