Τουρνουά μεταξύ κρατουμένων στις Φυλακές Κομοτηνής με πρωτοβουλία UEFA και ΕΠΣ Θράκης (+photos)

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Grassroots Weeks της UEFA και με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Θράκης, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες τουρνουά ποδοσφαίρου στις Φυλακές Κομοτηνής.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την καθοδήγηση της ΕΠΣ Θράκης και σε συνεργασία με την διεύθυνση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κομοτηνής. Δημιουργήθηκαν 4 ομάδες των 10 ατόμων και διεξήχθησαν συνολικά τρεις αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα η Ομάδα Α’ αντιμετώπισε την Ομάδα Β’ και την κέρδισε στα πέναλτι. Στον αγώνα μεταξύ Ομάδας Γ’ και Ομάδας Δ’ νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη ομάδα στην κανονική διάρκεια. Στον άτυπο τελικό μεταξύ νικητριών Ομάδων Α’ και Γ’ νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη.

Μετά το τέλος των αγώνων, διανεμήθηκε αθλητικό υλικό (μπάλες ποδοσφαίρου, φανέλες και άλλα) από την ΕΠΣ Θρακης προς το κατάστημα κράτησης Κομοτηνής.

Απο την ΕΠΣ Θράκης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Μάνος Γαβριηλίδης, ο ταμίας Χρηστος Κουκουλάκης, ο β’ γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσολάκης καθώς και οι προπονητές Μεικτών Ομάδων Ανέστης Σπυριάδης και Βαγγέλης Κουτρουλός. Στους αγώνες ήταν παρών και ο αρχιφύλακας Φυλακών Κομοτηνής Αντώνης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση των Φυλακών Κομοτηνής ευχαρίστησε θερμά την ΕΠΣ Θράκης για την προσφορά αθλητικού υλικού και διοργάνωσε που χάρισε ευχάριστες στιγμές. Στην δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης και οι ακόλουθες φωτογραφίες…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες