Στήνουν κάλπες στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αποφασίζουν σε νέα κρίσιμη ΓΣ το μέλλον του βόλεϊ

Κάλπες στήνονται το Σαββατοκύριακο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς θα διεξαχθούν εκλογές για την κάλυψη της θέσης της Χρύσας Λουπασάκη στην Εξελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου.

Ως γνωστόν, η Λουπασάκη αν και επανεξελέγη σε αυτήν την θέση στις εκλογές του περασμένου Μαΐου και μάλιστα ανέλαβε εκ νέου πρόεδρός της, παραιτήθηκε από το αξίωμα το καλοκαίρι προκειμένου να αναλάβει να τρέξει το νέο ΤΑΑ του συλλόγου, καθώς δεν υπήρχε κανείς άλλος ενδιαφερόμενος.

Την προκήρυξη των εκλογών είχε προαναγγείλει ο “Αθλητάμπουρας” σε προ μηνός αποκαλυπτικό κείμενό του για όσα συμβαίνουν στον Εθνικό. Ωστόσο η έκτακτη γενική συνέλευση που έχει συγκληθεί δεν έχει τις εκλογές ως μόνο αντικείμενο συζήτησης στην ημερήσια διάταξη. Υπάρχει και ένα ακόμα.

Συγκεκριμένα, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για την σύνταξη ενός κειμένου ιδιωτικού συμφωνητικού για την συνεργασία της κεντρικής διοίκησης με το ΤΑΑ Εθνικός. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο κείμενο έχει υπογραφεί και με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος που ανέλαβε το καλοκαίρι, ωστόσο στο βόλεϊ υπάρχει για το θέμα αυτό έντονο παρασκήνιο.

Είναι κοινό μυστικό και φαίνεται από το “ξεκατίνιασμα” των προηγούμενων ημερών ακόμα και στα ραδιόφωνα ότι οι σχέσεις του νυν ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού με τα προηγούμενα ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός δεν είναι και η καλύτερη, με το νυν ΤΑΑ και την πρόεδρό του Χρύσα Λουπασάκη να έχουν αναλάβει ρόλο πυροσβέστη. Το ζήτημα είναι ωστόσο αν με αυτό το συμφωνητικό η νυν διοίκηση του ΤΑΑ θα αναλάβει τις ευθύνες και των προηγούμενων, όπως αναμένεται να ζητηθεί και τι θα συμβεί αν αρνηθεί να κάνει κάτι τέτοιο, που είναι και το πιο λογικό σενάριο, καθώς κανείς καινούριος δεν θέλει να κληρονομεί δίνοντας άφεση αμαρτιών τα χρέη των προηγούμενων, ειδικά όταν δεν υπάρχει και ισχυρός χρηματοδότης.

Για τον λόγο αυτόν η Γενική Συνέλευση που καταρχήν έχει προγραμματιστεί το Σάββατο αλλά κατά την συνήθη τακτική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή λόγω μη απαρτίας την πρώτη ημέρα, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Μια ακόμα κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το μέλλον του τμήματος βόλεϊ, που αποτελούσα όλα τα προηγούμενα χρόνια την ναυαρχίδα του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά τη συνεδρίαση της 06/11/2019 του ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποφασίστηκε η Σύγκληση Έκτακτης  Γενικής Συνέλευσης η οποία θα γίνει στις 23/11/2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ., με εναλλακτική σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ, σε αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στον 3ο όροφο.

Θεματολογία της Γενικής Συνέλευσης:
1.    Εξέταση κειμένου ιδιωτικού συμφωνητικού Συνεργασίας με ΤΑΑ.
2.    Εκλογική Διαδικασία για την κάλυψη μίας κενής θέσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.