Τέσσερα μετάλλια στην Κατερίνη οι αθλητές τοξοβολίας του Σκοπευτικού Ομίλου Κομοτηνής

Με μετάλλια και πολλά χαμόγελα επέστρεψαν από την Κατερίνη οι αθλητές τοξοβολίας  του Σκοπευτικού Ομίλου Κομοτηνής.

Εκεί πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή αγώνας στο κλειστό  γυμναστήριο το Άγιου Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου Ολύμπου, με διοργανωτή τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου Ολύμπου υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Συνολικά 10 αθλητές και αθλήτριες από την Κομοτηνή έλαβαν μέρος στην διοργάνωση, ενώ μετάλλια κέρδισαν η Μαρία Καζαντζή, η Ιωάννα Καζαντζή, η Κωνσταντίνα Φράγκου και ο Μολά Αχμέτ Ατακάν.

Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος στην κατηγορία Νέων Γυναικών η Μαρία Καζαντζή,  στην κατηγορία Νεανίδων – Εφήβων η Ιωάννα Καζαντζή και ο Μολά Αχμέτ Ατακάν, στην κατηγορία Κορασίδων η Κωνσταντίνα Φράγκου και η Ζωή Χαραλαμπίδη, στην κατηγορία Παμπαίδων και Παμπαίδων  Β οι Γιώργος Λούκας, Νίκος Σάπικας και Βασίλης Σαλαμανίδης, Βολκάν Χούσκογλου και Φίλιππος Καντάρας αντίστοιχα.

Η προπονήτρια τοξοβολίας Χαριτίνη Πετρίδου Χαριτίνη τόνισε ότι τα χαμόγελα των παιδιών αντισταθμίζουν την όποια σωματική κούραση τόσο τις ημέρες που προηγήθηκαν, όσο και την ημέρα του αγώνα. Συνεχίζοντας στάθηκε στο γεγονός ότι για τους πιο πολλούς αθλητές ήταν η 1η συμμετοχή σε αγώνες καθώς είναι μικρά παιδιά και ως εκ τούτου έχουν ορθάνοικτο το δρόμο για νέες ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά αλλά και τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και κυρίως για τη δυνατότητα που έδωσαν στους αθλητές της Κομοτηνής να μετέχουν σε έναν αγώνα σε σχετικά κοντινή απόσταση. Επισήμανε δε, ότι ένας από του επόμενους στόχους του Σκοπευτικού Ομίλου αποτελεί αρχικά η εξεύρεση χρηματοδότησης για την αγορά του κατάλληλου υλικού και στη συνέχεια κατάλληλου χώρου τέλεσης αγώνων και στην περιοχή μας ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους αθλητές να μετέχουν και σε περισσοτέρους αγώνες και πιο ξεκούραστοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΟΚ δραστηριοποιείται από το 1988 έχοντας επιδείξει μεγάλες επιτυχίες σε αγώνες τοξοβολίας κατά το παρελθόν. Οι εγκαταστάσεις του  βρίσκονται απέναντι από το Δημοτικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής και οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 17.30 και το Σάββατο στις 14.30