Συνάντηση Κασαμπαλή με Ρούλη Αγραπιδάκη και αναμνήσεις 43 ετών

Ο Ρούλης Αγραπιδάκης αποτελεί τον άνθρωπο – σύμβολο για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Με την ευκαιρία της ανόδου του τριφυλλιού στην Αλεξανδρούπολη είχε την ευκαιρία να θυμηθεί και κάποια… παλιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, κοντά ρούχα και παπούτσια

Ειδικά συγκινητική ήταν η συνάντησή του με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάση Κασαμπαλή, με τον οποίον είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική Ομάδα τη μακρινή πλέον δεκαετία του ’70.

Ο Κασαμπαλής που διαθέτει πλούσιο αρχείο, θυμήθηκε τις στιγμές και έγραψε το ακόλουθο σημείωμα στον προσωπικο του λογαριασμό στο facebook:

Η ασπρόμαυρη είναι στην Αίγυπτο με την Εθνική ομάδα το 1976, και η άλλη στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” το Σάββατο μετά τον αγώνα Εθνικού-ΠΑΟ! Ο αγαπητός μου φίλος Ρούλης Αγραπιδάκης, ένα σύμβολο του Τριφυλλιού και ένας εξαίρετος άνθρωπος, μα πάνω απ’ όλα ένας εραστής του αθλήματός μας! Τελικά οι φιλίες που δημιουργεί ο αθλητισμός έχουν πολύ γερά θεμέλια και δεν έχουν ημερομηνία λήξεως! Φίλε Ρούλη σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι γερός και να σε βλέπουμε στον πάγκο της αγαπημένης σου ομάδας για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια!!!