Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις απολογίες Θεοδωρίδη και Καραπαπά για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης

Η απολογία του Σάββα Θεοδωρίδη για όσα είπε περί «στημένου πρωταθλήματος» αλλά και για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης πριν από τον αγώνα στα Πηγάδια έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο επίτιμος πρόεδρός του προσπαθούν να πείσουν ότι δεν έχουν μεταξύ τους έννομη σχέση, ώστε να ακυρώσουν τη δυνατότητα των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων να ασκούν πειθαρχικές διώξεις στον Σάββα Θεοδωρίδη όταν κρίνουν ότι παραβιάζει το άρθρο 20 Α του Πειθαρχικού Κώδικα περί δημόσιων δυσμενών κρίσεων και δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Η απολογία του Θεοδωρίδη για όσα είπε περί «στημένου πρωταθλήματος» πριν τον αγώνα με τη Ξάνθη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και όπως έγινε γνωστό από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του, ουσιαστικά υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση μαζί του και κατά συνέπεια όσα λέει δεν πρέπει να δημιουργούν τον παραμικρό κίνδυνο για τον Ολυμπιακό.

Αυτό δεν ισχύει ωστόσο για τον Κώστα Καραπαπά. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κληθεί να απολογηθεί για την Πέμπτη στις 16.00 το απόγευμα, μετά την αναβολή λόγω οσφυαλγίας την περασμένη εβδομάδα, επίσης για τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την Ξάνθη, οι οποίες αφορούσαν το μετοχικό καθεστώς της ομάδας της Θράκης αλλά και του Βόλου.

Σε εκείνες τις δηλώσεις είχε απαντήσει η ΠΑΕ Ξάνθη καλώντας τον να μην δηλώνει «όσα ακούγονται» αλλά αν έχει τα… «γκατς» να το πάρει επάνω του, με τον Καραπαπά να απαντά ότι αυτό ήταν χιουμοράκι Γ’ Εθνικής και ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν με κάθε επισημότητα τα στοιχεία που θα καταδεικνύουν ποιος κρύβεται πίσω από την Ξάνθη.