Επέστρεψε στα γήπεδα και στους Προσκυνητές και ξαναφόρεσε τα γάντια ο Τάσος Μπόζης! (+photo)

Μια ευχάριστη παρουσία εντός των γηπεδών της Ροδόπης είχαμε την Κυριακή στο γήπεδο των Ασωμάτων εκεί όπου ως τερματοφύλακας λόγω των απουσιών ήταν ο Τάσος Μπόζης.

Ο 46χρονος μεχρι προ μηνός προπονητής της Δόξας Σώστη στο φινάλε των μεταγραφών πήγε μαζί με τον φίλο του Σάκη Τσιπλακίδη στην αγαπημένη του Δόξα Προσκυνητών, ομάδα όπου ήταν μια εξαετία προπονητής αλλά και παίκτης για να βοηθήσει τον φίλο του Γιάννη Πουρλιάκα όπου ξέμεινε από τερματοφύλακες.

Ο Μπόζης θυμίζουμε αν και στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως μεσοεπιθετικός στον Ορφέα Κομοτηνής, τον Ροδίτη, τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και τους Προσκυνητές, έχει ξανααγωνιστεί σα τερματοφύλακας όταν ήταν προπονητής του Σπάρτακου αλλα και της Γρατινής προ μια τριετία περίπου, οπότε δεν του είναι άγνωστη η θέση.

Ο Σπαλέτι της Ροδόπης περυσι ήταν ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣ Θράκης, ενω στο παρελθον πέρασε απο τους παγκους των Δόξα Προσκυνητών, Φίλυρας, Αετου Μίσχου, Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, δυο φορές του Ορφέα Ξυλαγανης, της Δόξας Γρατινής και φέτος της Δόξας Σώστη.

Για την ιστορία η Δόξα έχασε με 2-1 από τους Ασώματους στο ντέρμπι της αγωνιστικής έχοντας παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης (φώτο Περισκόπιο).