Στηρίζουν τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ Παπαχρήστου, Δουβαλίδης και ο Άγγελος Παυλακάκης

Σε μια περίοδο που αρκετοί παράγοντες ομοσπονδιών βάλλονται από αθλητές τους για πολλά και διάφορα σε σχέση με την επί χρόνια παραμονή τους στις καρέκλες, μια σειρά από κορυφαίους αθλητές του στίβου έκαναν δήλωση για το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, 18 ολυμπιονίκες, παλιοί και νέοι πρωταθλητές, δηλώνουν ότι διαφωνούν «με τις γενικεύσεις δηλώσεων συναθλητών μας από άλλα αθλήματα για κακές συμπεριφορές και αδικίες παραγόντων των ομοσπονδιών».

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν παρατηρηθεί στη δική μας ομοσπονδία τουλάχιστον τα τελευταία 22 χρόνια που ηγούνται σε αυτήν οι κ.κ. Σεβαστής και Παναγόπουλος. Το αντίθετο μάλιστα, η ομοσπονδία μας ήταν και είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, όταν δε οι δηλώσεις αυτές χρησιμοποιούνται για να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό άτομα που έχουν προσφέρει, είμαστε διπλά αντίθετοι», επισημαίνουν.

Το κείμενο υπογράφει πρώτη πρώτη η πρωταθλήτρια Ευρωπης στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, αλλά και ο δραμινός πρωταθλητής των εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης καθώς και ο Ξανθιώτης κάτοχος του πανελληνίου ρεκορ στα 100 μέτρα Αγγελος Παυλακάκης με την σύζυγό του Κατερίνα Κόφφα.

Αναλυτικά η λίστα με τους υπογράφοντες:
1. Βούλα Παπαχρήστου 
2. Νικόλ Κυριακοπούλου 
3. Μαρία Μπελιμπασάκη 
4. Έλσα Πεσιρίδου 
5. Μίλτος Τεντόγλου 
6. Κώστας Φιλιππίδης 
7. Κώστας Δουβαλίδης 
8. Μιχάλης Αναστασάκης 
9. Χρήστος Φραντζεσκάκης 
10. Σοφία Υφαντίδου 
11. Βούλα Τσιαμήτα 
12. Λούης Τσάτουμας 
13. Σπύρος Βασδέκης 
14. Άγγελος Παυλακάκης 
15. Κατερίνα Κόφα 
16. Σταμάτης Λένης 
17. Δημήτρης Διαμαντάρας 
18. Ρούλα Στρατάκη