ΕΠΣ Έβρου: «Άριστο το διαιτητικό τρίο» η απάντηση του Εθνικού στην διαμαρτυρία της Οινόης

Τέλος σε μιά σειρά άτυχων και δυσμενών αποτελεσμάτων για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχαμε την περασμένη αγωνιστική, καθώς οι παίχτες του Σάκη Παπαράδη και του Νικήτα Παπαπαντελή νίκησαν με 3-0 μέσα στην Οινόη την τοπική Ένωση.

Ο νεαρός και φέρελπις Άγγελος Κλαρούδας ήταν αυτός που με διπλή προσπάθεια στην καρδιά της σκληροτράχηλης άμυνας της Οινόης κατάφερε και την ξεκλείδωσε και άνοιξε το σκορ στο 27 λεπτό, ενώ η νίκη κλειδωσε στο 56’ με γκολ του Σάββα Σιδηρόπουλου. Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Χριστόφορου Τσαχιρίδη στο 78′. Αυτός ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης σύμφωνα με τους ίδιους τους ανθρώπους του Εθνικού, καθώς δέσποζε και στην άμυνα.

Ως γνωστόν η ομάδα της Οινόης το βράδυ της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία. Απαντώντας σε αυτήν πάντως, ο Εθνικός στην επίσημη σελίδα του ανέφερε: «Η ομάδα της Οινόης ήταν μαχητική και διαμαρτύρεται για ένα ανύπαρκτο κατά την άποψή της φάουλ, απ το οποίο ξεκίνησε το 1ο γκολ του Εθνικού, αλλά δεν νομίζουμε ότι αυτό επηρρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα στον οποίο ο Εθνικός είχε την σαφέστατη υπεροχή και το διαιτητικό τρίο ήταν άριστο!».