ΕΠΣ Θράκης: Με πρωταγωνιστή τον Γιαννακιτσίδη η Γρατινή πέρασε άνετα από τον Σώστη

Την νίκη που χρειαζόταν ώστε να παραμείνει κοντά στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος πήρε η Δόξα Γρατινής επικρατώντας με 0-2 στον Σώστη της τοπικής Δόξας.

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς με τα αποδυτήρια βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αφού στα 35″ ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης άνοιξε το σκορ. Για την ομάδα των γηπεδούχων ντεμπούτο στον πάγκο για την νέα σεζόν έκανε ο Σάκης Δανίδης που στο παρελθόν είχε ως παίκτης πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Γρατινής. Η Γρατινή απείλησε στο 33′ σε σουτ του Αμέτ Ερκάν που εδιωξε ο Πατερέλης, ενω στο 43′ ο Αντωνιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μυτιληνιό πορτιέρε του Σώστη αφού το σουτ του το έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι με το καλημέρα χτύπησε η Γρατινή. Σκόρερ και πάλι ο Γιαννακιτσίδης, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν στο φινάλε να μειώσουν το σκορ, αλλά ο νεαρός Δάγκος στο 90′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουτσακτσή αφού σούταρε πάνω σε σώματα.

Με την νίκη της αυτή η Δόξα Γρατινής έφτασε τους 15 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το ανεβασμένο Θρυλόριο, ενώ στους 9 έμεινε η Δόξα Σώστη και έμεινε 1 βαθμό κάτω από τις θέσεις των πλέι οφ και άουτ και φιλοξενεί το ουραγό και νεανικό Κόσμιο.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Δανίδης): Πατερέλης, Παρασκευόπουλος, Τέφος, Πασάς, Ανδρίκου, Τζαμπάζης (73′ Παππάς), Πυλαρινός (73′ Σταυρόπουλος), Γ. Γιαννακίδης, Σαμιώτης, Φανιάδης (74′ Σ. Γιαννακίδης), Χατζηιωαννίδης (87′ Δάγκος)

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Ζ. Στοΐνοβιτς): Μπουτσακτσή, Θεοδορίδης, Τίτο Στοΐνοβιτς, (89′ Σταμπολης), Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Κρεμμύδας, Γιαννακιτσίδης, Καλογρανάς, Ερκάν, Αντωνιάδης (60′ Τροκάνας), Μυλωνάς (58′ Λαζ. Στοΐνοβιτς)