ΕΠΣ Έβρου: Ποιος θα την σταματήσει; Πέρασε και από τον Ιπποκράτη η ΑΕΔ στο ντέρμπι τίτλου κάνοντας το 7×7!!!

Στο ματς που κατά πολλούς αγωνίζονταν οι δυο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, το Διδυμότειχο πέρασε και από την Αλεξανδρούπολη επικρατώντας με 0-1 του Ιπποκράτη, κάνοντας το απόλυτο 7/7 και πλέον μόνο εαν συμβούν απίθανα πράγματα φαίνεται πως κάποιος μπορεί να την απειλήσει για το πρωτάθλημα.

Μεγάλος σκόρερ της συναντησης η χρυσή αλλαγή του Μαυράκη ο Μαργαριτούδης στο 77′, σε ένα αγώνα με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες που είχαν από ένα δοκάρι στο β’ μέρος με τους γηπεδούχους του Λεωνίδα Εφραιμίδη να έχουν και ένα χαμένι πέναλτι στα μισά του α’ ημιχρόνου με τον Καβατζικιώτη.

Στο δεύτερο μέρος μετά το γκολ του Μαργαριτούδη η ΑΕΔ έφτασε κοντά στο 0-2 αλλα η μπαλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Γιαννόπουλου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σταθάκη που βρήκε την δοκο του Δουλούδη για τους γηπεδούχους.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Εφραιμίδης): Αλ.Στεφανίδης, Ηλ. Στεφανίδης, Παπάζογλου, Σίσκος, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας, Μακιτσιάν, Μιχούδης, Καβατζικιώτης, Σταθάκης, Ράλλης

ΑΕΔ (Μαυράκης): Δουλούδης, Αλεξακιδης (75′ Μαργαριτούδης), Παντελίδης, Θάνος, Μπετζεκας (79′ Καλαποδόπουλος), Κούπας, Γκαιδατζης, Ιντζες (90′ Θεμελης), Τοροσιαν, Παπουδης, Γιαννόπουλος.