ΕΠΣ Έβρου: «Απόδραση» από το Νεοχώρι στο φινάλε με χρυσή αλλαγή για τον γεμάτο ελλείψεις Ορέστη

Μπορεί οι γηπεδούχοι του ΑΟ Νεοχωρίου να ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Ορέστη Ορεστιάδας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι οι φιλοξενούμενοι που πήγαν στο Νεοχώρι με οκτώ βασικές ελλείψεις, πήραν τελικά την νίκη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Παπαζήσης με σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα μετά από λάθος γύρισμα του Καπετανκωνσταντή προς τα πίσω με το κεφάλι.

Στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Μονισιάν στο 8′ βρήκε στα σώματα και πέρασε κόρνερ και στο 23′ μια ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ναλμπάντη έστειλε την μπάλα στον Αλεξακούδη που στο 1ο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 26′ σε εκτέλεση φάουλ του Ναλμπάντη ο Δήμου έστειλε με κεφαλιά- πάσα από το δεύτερο δοκάρι προς την καρδιά της άμυνας όπου ο Δημητριάδης έκανε δεύτερη κεφαλιά αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γαλής, ο οποίος μπλόκαρε και στο 37′ το σουτ του Κυλιτζίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα άουτ σουτ του Ναλμπάντη στπ 50′, ένα άουτ σουτ του Νικολάου οκτώ λεπτά αργίοτερα, ένα φαουλ του Τσακίρη που έδιωξε σε κόρνερ ο Γαλής στο 70′, μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ναλμπάντη αμέσως μετά που απέκρουσε και πάλι ο Γαλλής, ένα άουτ σουρ του Ρουσίδη στο 73′ και άλλο ένα δυο λεπτά μετά που απεκρουσε ο γκολκίπερ του Ορέστη. Οι πρωταθλητές απείλησαν δυο φορές στο πρωτο ημίχρονο και άλλες τόσες στο δεύτερο με τον αρχηγό Μπακογιάννη.

Και ενω όλα έδειχναν ότι θα είχμε λευκή ισοπαλία, μετά την κεφαλιά ψαράκι του Μπακογιάννη που απεκρουσε εντυπβσιακά ο Δερνεκξής σε κόρνερ στο 82′, ήρθε το γκολ του Παπαζήση να αλλάξει τα πάντα, ο οποίος είχε περάσει στο ματς περίπου ένα τέταρτο πιο πριν ως χρυση αλλαγή του Ντουμανάκη.

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γιατσίδης): Δερνεκξής, Αλεξακούδης, Δροσίδης, Δημητριάδης, Καπετάνκωνσταντής, Κυλιτζίδης, Δήμου (78′ Παπαδόπουλος), Τσακίρης, Μοσινιάν (55′ Ρουσσίδης), Ναλμπάντης, Νικολάου (70′ Κώστογλου)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Παναγιώτης Ντουμανάκης): Γαλής, Λουλούδης, Τσουκάρης (71′ Παπαζήσης), Χριστακίεφ, Νάκου (92′ Δημητριάδης), Μπακογιάννης, Θεμελής, Σιγρέκης (90′ Ντουμανάκης), Φούσκας, Τσομπανούδης (54′ Γκαλογιάν)