Απογοήτευση στην Ξάνθη από την μέχρι τώρα απόδοση του Βιτσέντζο Ρενέλα

Στα τέλη Ιουλίου οι Ακρίτες έφεραν στο ρόστερ τους τον Βιτσέντζο Ρενέλα με σκοπό να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ωστόσο, η εικόνα του 31χρονου στράικερ είναι απογοητευτική.

Ο Κίκο Ραμίρεθ τον έχει εμπιστευτεί αρκετές φορές, ωστόσο δεν μπορεί να νιώθει δικαιωμένος και ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα του ποδοσφαιριστή που έχει ως αποτέλεσμα και την κακή εικόνα της ομάδας στον επιθετικό τομέα.

Σε οχτώ αναμετρήσεις πρωταθλήματος, ο Ιταλός φορ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν συμμετέχει ενεργά στο δημιουργικό κομμάτι, σε αντίθεση με τον Φοσέ που δίκαια έχει κερδίσει τη μάχη μεταξύ των δύο για τη βασική ενδεκάδα.

Αν και ο γάλλος επιθετικός επίσης δεν έχει ικανοποιήσει πλήρως με τις εμφανίσεις του, εντούτοις είναι πιο δυναμικός και κερδίζει περισσότερες μάχες.

«Μένει να δούμε, αν ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει στον Βιτσέντζο Ρενέλα και άλλες ευκαιρίες στα επόμενα ματς, με δεδομένο πως ο Φοσέ είναι τραυματίας», σχολίασε σε σχετικό άρθρο του πρόσφατα το Sportime για την απογοήτευση που ακούει στο όνομα Ρενέλα.

Άλλωστε, πολλές φορές ο Ραμίρεθ έχει παρατάξει την Ξάνθη χωρίς κλασικό στράικερ, δηλαδή είτε με τον Εντουάρντο, είτε με τον Τζουρίτσκοβιτς, είτε με τον Στάρτζεον. Και οι τρεις τελευταίοι, όμως, έχουν σιγήσει στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Θράκης να μετρά πέντε επίσημους αγώνες χωρίς νίκη…