Από την κόλαση στον παράδεισο ο Πανθρακικός! Από το 1-4 στο 55′ επικράτησε με 5-4 της Ξυλαγανής με δυο γκολ στις καθυστερήσεις!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χιτσκοκικό φινάλε σε μία από τις συναρπαστικότερες αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων στα γήπεδα της Ροδόπης ειχαμε στο γήπεδο της Ξυλαγανής το απόγευμα του Σαββάτου με πρωταγωνιστές τον τοπικό Ορφέα και τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης με τους φιλοξενούμενους να βρισκονται από την κόλαση στον παράδεισο σε 35 λεπτά όταν από το ντροπιαστικό εις βάρος τους 4-1 επικράτησαν 4-5 σημειώνοντας δυο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Ο νεαρός Σαμή Χουσεϊν έδωσε προβάδισμα στον Πανθρακικό μόλις στο 2′ μετά από σέντρα του Κυριαλάνη, με την ομάδα του Νίκου Μπαχαριδη συνέχεια να πιέζει χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 16, 36 και 37′ με τον Ρουμπιε και στο 39′ με τον Βιοπουλο. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν καλή για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς ο Ορφέας που είχε στον πάγκο τους Σκουλή και Χρυσαφίδη εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αμυντική λειτουργία των «πρασίνων» χτύπησε δύο φορές στην αντεπίθεση με πρωταγωνιστή τον Χάρη Μαρούντα, ο οποίος νίκησε και στις δύο περιπτώσεις τον Μπόσκο στο 40′ μετά πό σέντρα του Ματζιούνη και στο 42′ από σέντρα του Χασάν κάνοντας το 2-1.

Το σκηνικό ήταν ανάλογο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πανθρακικό να δέχεται δύο ακόμα τέρματα με τον Πασχάλη στο 53′ από μπαλιά του Αλατζίδη και πάλι με τον Μαρούντα με ωραία προσπάθεια στο 56′ δεχόμενος σε 16 λεπτά 4 γκολ.

Η είσοδος των Καρασιούνα, Νάνου και Γεμενετζή έδωσαν πνοή στον Πανθρακικό στα άκρα με τον Γκαϊδατζή με κεφαλιά να μειώνει αρχικά στο 58′ σε 4-2 και τον Ρουμπιέ στο 74′ με σουτ να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας το 4-3.

Ο Πανθρακικός πλέον είχε μετακομίσει στην περιοχή του Μουσταφά, βρίσκοντας τελικώς το δρόμο προς τα δίχτυα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζαγγούλο με κεφαλιά από κόρνερ του Τοπάλι κάνοντας το 4-4, ενώ η ολική ανατροπή έγινε με την λήξη της αναμέτρησης στο 90+3′ με τον Ρουμπιέ, ο οποίος πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαιχτών του σημειώνοντας με ξερο μονοκόματο σουτ το 4-5 και το έβδομο τέρμα του στο πρωτάθλημα, οπου είναι στην κορυφη των σκόρερ.

Διαιτητές ήταν οι Λάπατας, Καρακασίδης και Μωραϊτης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Σκουλής – Χρυσαφίδης): Μουσταφά, Γιώτης (70′ Τσιπλακίδης), Τοτονίδης (60′ Κατσιάκος), Αλατζίδης (64′ Γρηγοριάδης), Μπιλμπίλης, Παπαγεωργίου, Μαρούντας, Μαντζιούρης, Πασχάλης, Κωνσταντής, Χασάν

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Μπόσκος (56′ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Κυριαλάνης, Ζαγγούλος, Πλασταράς, Τσιανάκας (46′ Τοπάλι), Σαμή (56′ Καρασιούνας), Γιάζος, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος (56′ Νάνος)