Volley League: Προσπάθησε απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά δεν αρκούσε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Αξιοσέβαστη η προσπάθεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απέναντι στον πολύ δυνατό και γεμάτο φιλοδοξίες για την φετινή χρονιά Παναθηναϊκό, η οποία δεν έφτανε και η τρίτη ήττα με το ίδιο σκορ είναι πραγματικά γεγονός.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε όντας πίσω στο σκορ, αλλά πόντο με πόντο βελτιώθηκε, προσπαθώντας να πάρει το καλύτερο από το σετ. Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή ποιότητα όμως στην επίθεση και κατάφερε να το κατακτήσει με 18-25.

Το δεύτερο σετ είχε πολλές ομοιότητες με το πρώτο σετ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να προσπαθεί να βρεί το σημείο να αντιδράσει και να μπει ξανά στον αγώνα. Μέχρι το 9-12 φαινόταν ότι όλα θα δούμε ένα δυνατό σετ αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός γκάζωσε και άνοιξε την διαφορά στο 12-18 κατακτώντας και αυτό με 16-25.

Το τελευταίο σετ δεν χρήζει σχολιασμού καθώς ο Εθνικός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην ένταση των φιλοξενούμενων και παρέδωσε τα όπλα, με το σετ να λήγει στο 14-25.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός: 0-3 (18-25, 16-25, 14-25)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδραβίζος): Πιτιακούδης, Δαλακούρας Κ. Χατζόπουλος, Τσιουτσιουλούδης, Χρηστουηλίας Παπάζογλου, Κοντοστάθης (λ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος):Ράπτης, Ανδρεόπουλος, Στάροβιτς, Ράνχελ, Γιάκομπσεν, Πελεκούδας, Ζήσης (λ)