Προπονητής και στην γυναικεία ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. ο Τόλης Κουτρουλός! Πρεμιέρα κόντρα στην… Σκότλαντ Γιαρντ

Προπονητής και στην Γυναικεία ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβε ο Τόλης Κουτρουλός και την προσεχή Παρασκευή ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Κουτρουλός, θα κοουτσάρει τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλικής Αστυνομίας, της περίφημης Σκότλαντ Γιαρντ δηλαδή, την ερχόμενη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στα Σπάτα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε από τις Βασίλισσες της Θράκης:

«Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του υπεύθυνου αγωνιστικής λειτουργίας της Βασίλισσας της Θράκης κ. Κουτρουλου Αποστόλου σαν Προπονητής με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, όπου και θα αντιμετωπισει την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας την Παρασκευή 22/11/19 και ώρα 14:00 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αήττητου στα Σπάτα.
Η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και θα εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο. Στόχο έχει την πρόκριση και εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15-20 Ιουνίου 2020 στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας
».