Γ’ Εθνική: Ήττα στις λεπτομέρειες του Άρη Αβάτου από τον Πανδραμαϊκό

Η ομάδα του Αλέκου Ξανθόπουλο αν και το πάλεψε πολύ, τελικά δεν κατάφερε να γλυτώσει την εντός έδρας ήττα από τον Πανδραμαϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα από τα… αποδυτήρια, αφού μόλις στο 5΄ο Μπελμάνι τους έβαλε μπροστά στο σκορ. Η Ξανθιώτικη ομάδα απάντησε αρχικά στο 35′ με τον Καλαϊτζίδη για την ισοφάριση και στο 54′ έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα χάρη στο γκολ του Ευθύμη Τσάπαρη.

Βέβαια ο Πανδραμαϊκός δεν είχε πει κι αυτός τη τελευταία του λέξη, αφού ισοφάρισε στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 56′ με τον Μπερούκα. Μάλιστα, δυστυχώς για τη Ξανθιώτικη ομάδα, στο 60′ ο Μπελμάνι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας και το τελικό 2-3.

Ο Άρης Αβάτου είχε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει εκ νέου στη συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά ούτε ο Τσάπαρης με την εκτέλεση φάουλ του στο 65′, ούτε ο Γκέκας με το πλασέ του από καλή θέση στη περιοχή κατάφεραν να κερδίσουν τον Παγκάκη κι έτσι παρέμεινε το 2-3.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Μουαρέμογλου, Χατζηπαπάς, Καλαϊτζίδης, Μίλλερ, Ταχτσίδης, Χριστοφορίδης, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς (72′ Κρασιώνης), Γκέκας, Τσάπαρης (88′ Ευθυμιάδης), Μπουλούτ (75′ Μουστάκης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Παπαγεωργίου (46′ Κονταξής), Αϊβάζης, Παυλίδης, Βασιλειάδης (58′ Λίπο), Αχαλινόπουλος (88′ Μπαμπαλής), Τσελεπής (58′ Αθανασιάδης), Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.