Γ’ Εθνική: Απέσπασε ισοπαλία με Μελισσόπουλο από το Παραλίμνιo ο Ορφέας Ξάνθης

Ισόπαλος αναδείχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις Σέρρες, ο Ορφέας Ξάνθης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους με τον Ν’Λουντούλου στο 10′ να μη μπορεί να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Απόλλωνας έχασε κι άλλη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα όταν οι αμυντικοί του Ορφέα απομάκρυναν πάνω στη γραμμή και διατήρησαν το 0-0.

Η Ξανθιώτικη ομάδα απάντησε στο 20′ με τον Κουκουρίγκο να κάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά να βλέπει τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάτι του Παπαδόπουλου και να μη του κάνει το «χατήρι».

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 47′, χάρη στο τέρμα του Ν’Λουντούλου.

Στο 60′ ο ίδιος παίκτης του Απόλλωνα βγήκε σε τετ α τετ, αλλά νικήθηκε αυτή τη φορά από τον Γιάννη Ρούφο που κράτησε ζωντανό τον Ορφέα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή προσπάθησε και κυνήγησε το σκορ, και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 78′ με σκόρερ τον Μελισσόπουλο, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μετά την ισοφάριση ο Ορφέας έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία για την ολική ανατροπή με ένα σουτ του Χαλήλ Ιμπράμ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια για τους γηπεδούχους.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Σουκρήογλου, Μελισσόπουλος, Κουκουρίγκος (90′ Ευαγγέλου), Βουλγαρίδης (65′ Βρίγκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Λιάρας, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια (84′ Τζελίδης), Πεκρής (68′ Τάκας), Γιαννόπουλος (76′ Βασάρας), Γαϊδαρτζής, Ν’ Λουντούλου, Καρυοφύλλης