Α2 Ανδρών: «Περίπατος» της ΑΕ Κομοτηνής στην Μίκρα! Πρώτη ήττα του Άρη

Μια πολύ μεγάλη νίκη επί μιας ιστορικής ομάδας που κάποτε κατέκτησε το πρωτάθλημα πήρε η ΑΕ Κομοτηνής στην Μίκρα επί του Άρη με 0-3 και ανεβηκε και άλλο στην βαθμολογία για την 5η αγωνιστική της Α2 Ανδρών στον Βόρειο Όμιλο.

Μεγάλη μαχη είχαμε στο πρωτο σετ όπου οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες προς το τέλος 22-22 με την έμπειρη ομάδα του Ηλία Κρεούζη να επικρατεί 23-25 κάνοντας το 0-1 σετ.

Στο δευτερο σετ η Κομοτηνή ήταν καλύτερη και αφού προηγηθηκε 5-10 και 11-17 πήρε ευκολα το σετ με 19-25.

Στο τρίτο όπως ξαι στο πρώτο είχαμε μαχη. Ο Αρης ξεκίνησε καλα προηγηθηκε 7-5 αλλα οι Θρακιώτες αντεδρασαν περασαν μπροστα 16-17 και επικρατησαν στο φιναλε με 22-25.

Αυτη ηταν η πρωτη ηττα του Αρη που εμεινε στους 11 βαθμους έχοντας την απουσία του Τσολάκου, ενω η Κομοτηνή έφτασε τους 10 κάνοντας το καλύτερό τους παιχνίδι έχοντας με πολύ καλούς τους Χρυσοστόμου και Δημητριάδη και έναν καταπληκτικό Βλαχόπουλο που μοίραζε ωραία το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που έφτασε κοντά σε συνεργασία το καλοκαίρι και χωρίς να το κρύβει είναι και οπαδός της.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 19-25, 22-25)

ΑΡΗΣ (Πάτρας): Δημητριάδης, Νικολακάκης, Παλέντζας, Πάτρας, Φ. Μάντζιος, Τερζόγλου, Αντωνιάδης (λ), Αλεξάκης, Σαλταφερίδης, Τσαγγαλίδης, Μπερμπερογλου (λ), Χριστόπουλος

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κρεούζης): Βλαχόπουλος, Αγγελης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Παπαγεωργίου, Χρυσοστόμου, Γεωργιόπουλος (λ), Χατζόπουλος, Ποιμενιδης (λ), Γκόνας, Αιβαλιώτης, Κοβατσεβ