Με τους «αντάρτες» του Μουστακίδη οι κλήσεις του Μάκη Δημητριάδη για συγκεντρωτική στις Φέρες

Από την ΕΣΠΕΘΡ ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής ότι «ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Δημητριάδης Ιωακείμ, θα πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προπόνηση για επίλεκτα αγόρια γεννημένα 2005-2006».

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών αυτό το Σάββατο 16-11-2019, ώρα 10:00-12:00 (ώρα προσέλευσης 09:45). Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί μάλιστα υπό την επίβλεψη του Εθνικού Ομοσπονδιακού Προπονητή Παναγιώτη Λακασά.

Συνολικά 22 αθλητές εκ των οποίων οι 19 προέρχονται από σωματεία της Θράκης, καλούνται σε αυτήν την συγκέντρωση που υπενθυμίζεται ότι μετά από έντονο παρασκήνιο, είχε αναβληθεί πριν δύο εβδομάδες.

Συνολικά καλούνται και οκτώ παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ανάμεσά τους και μέλη της ομάδας των 13 ανταρτών που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη και εσχάτως συμμετέχουν και σε φιλικά προπονητικά τουρνουά και αγώνες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση τη ΕΣΠΕΘΡ, καλούνται οι παρακάτω αθλητές των Σωματείων:

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Σταθέλος Άγγελος, Ελμαζούδης Παναγιώτης, Χατζής Στυλιανός.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Τσολακίδης Ιωάννης, Τεμελούδης Παναγιώτης, Αδαμίδης Αθανάσιος.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Τοπαλούδης Χαράλαμπος.

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κεσκίνης Κυριάκος, Κοντοστάθης Ανδρέας, Μιχαηλίδης Εμμανουήλ, Παπάζογλου Ισίδωρος, Σαλαμπάσης Αθανάσιος, Σουσουρίδης Δημήτριος, Ηλιάδης Σταύρος, Τσέρος Δημήτριος.

ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Πετρίδης Αλέξανδρος.

ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ: Καμπέρ Εσέρ, Πραγκαλούδης Χρήστος, Μακρυνίτσας Γεώργιος.

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ: Παναγιώτου Αναστάσιος, Πλατάνας Ζήσης, Μπάλανος Νικόλαος.