Super League: Κινείται νομικά κατά του Απόλλωνα και ο Λεωνίδας Κυβελίδης

Το οικονομικό συνεχίζει να ταλανίζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως και αρκετές ομάδες της Super League 2, που κινδυνεύει να μην εισπράξει τίποτα από τα τηλεοπτικά έσοδα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα της καταβολής της πρώτης δόσης από τα τηλεοπτικά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα λυθούν και τα προβλήματα. Διότι πολύ απλά οι οφειλές αφορούν και την περσινή σεζόν και ως γνωστόν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν κινηθεί νομικά για να πάρουν τα οφειλόμενα χρήματά τους.

Σε αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η MetroSport, προστέθηκε και ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Λεωνίδας Κυβελίδης, που μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του έχει καταθέσει διαταγή πληρωμής, για ποσό που υπερβαίνει τις 60.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ πρέπει να βρει τρόπο να πληρώσει τον πρώην επιθετικό, διότι θα αυξηθούν τα κατασχετήρια για την πρώτη δόση των τηλεοπτικών (έχουν γίνει ήδη από Βεργώνη και Καπία, στους οποίους επίσης οφείλονται χρήματα) και η διοίκηση κινδυνεύει να μην εισπράξει (ή να εισπράξει πολύ μικρότερο) επί της ουσίας το πρώτο ποσό από την ΕΡΤ.

Παράλληλα, πρέπει στο επόμενο διάστημα να συμπληρώσει την εγγυητική επιστολή, η οποία είχε καταπέσει λόγω της οφειλής Βεργώνη. Όλα αυτά τη στιγμή που η ομάδα έχει 0/4 στο πρωτάθλημα και προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε βαρύ κλίμα.