Με Γραμμένο και τους προέδρους των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης η αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Ερεβάν

Στο Ερεβάν βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για την αναμέτρηση με την Αρμενία το βράδυ της Παρασκευής, για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Οι παίκτες του Τζον Φαν’ Σχιπ προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, με τον καιρό να μην θυμίζει αυτόν της Αθήνας μιας και το κρύο είναι τσουχτερό, ειδικά από την ώρα που έπεσε η νύχτα.

Το κλίμα στις τάξεις των διεθνών είναι εξαιρετικό και αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το αντιληφθεί βλέποντας τις κινήσεις τους και τη στάση τους στην προπόνηση. Υπενθυμίζεται ότι από θρακιώτες παίκτες ο μόνος που έχει κληθεί είναι ο Πέτρος Μάνταλος.

Από εκεί και πέρα, παραδοσιακά την αποστολή της Εθνικής Ανδρών συνοδεύουν και ορισμένοι παράγοντες της ΕΠΟ και των ΕΠΣ. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος αλλά όπως δείχνει η φωτογραφία που τραβήχθηκε στην Αρμενία και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μανος Γαβριηλίδης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.