Σε τηλεπαιχνίδι του ΟPEN για να στηρίξει την Άρσις Αλεξανδρούπολης ο Γ. Μαυρίδης

Σε τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού OPEΝ συμμετείχε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, με στόχο την στήριξη του έργου της «Άρσις» στην Αλεξανδρούπολη. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της δομής, ο Γιώργος έδειξε την ευαισθησία και την προθυμία του να βοηθήσει, ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα για συμμετοχή στην εκπομπή «Ένας για όλους», υποστηρίζοντας έμπρακτα το Σπίτι της Άρσις.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον παρουσιαστή, η Άρσις αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό για εμάς που βρήκαμε μια τόσο ζεστή και φιλική ανταπόκριση ανάλογη με τη φροντίδα με την οποία αντιμετωπίζουμε τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές μας.

Η συμπαράσταση και η βοήθειά αυτή αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ένα παράδειγμα που ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι αξιόλογοι και προβεβλημένοι συμπολίτες μας.

Με την υποστήριξή σας το 25ετές έργο της ΑΡΣΙΣ σταθεροποιείται και δυναμώνει ακόμη περισσότερο, προσφέροντας ζωτικής σημασίας υπηρεσίες αρωγής σε παιδιά και νέους σε κίνδυνο, καθώς και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

Πηγή: https://evrosonline.gr