ΕΠΣ Έβρου: «Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών στον προπονητή του ΑΟ Μαΐστρου

Ο προπονητής του ΑΟ Μαΐστρου Βασίλης Τσουκμάνης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές εκτός γηπέδων λόγω των έντονων διαμαρτυριών του στον αγώνα με τον Ιπποκράτη. Η πρώτη από αυτές εκτίθηκε το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα με την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο Τσουκμάνης παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και με χτύπημα στη μύτη, βρέθηκε στην εξέδρα του συγκεκριμένου αγώνα και στον πάγκο έκατσε ο Αλέκος Τσίπτσιος, που είναι βοηθός του. Βάσει του προγράμματος, θα πρέπει να λείψει ακόμα από τους αγώνες με τον Έβρο Σουφλίου (εκτός), την Θράκη Φερών (εντός) και τον Ορέστη Ορεστιάδας (εκτός), αλλά αυτό είναι το λιγότερο που τον απασχολεί.

Ο ίδιος θεωρεί ότι οι διαιτητές σταθερά αδικούν την ομάδα του και έκανε για τον λόγο αυτόν δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» στην τηλεόραση της Δέλτα, που μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν. «Θα πρέπει να μας αντιμετωπίζουν και εμάς σαν είμαστε μια ομάδα μεγάλη και όχι ως η ομάδα που έπαιξε στο Β’ Τοπικό και ανήλθε από αυτό. Σε όποια γήπεδα και αν παίξαμε μας αντιμετωπίζουν εχθρικά οι διαιτητές. Το λέω και δεν φοβάμαι τίποτα», σχολίασε ο Βασίλης Τσουκμάνης.

«Παίξαμε μέσα στις Καστανιές και ήταν ένας ανεκδίκητος διαιτητής, ο οποίος δεν μας έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι και μετά μας είπε δείξτε μας τον κανονισμό, τον δείξαμε και μας λέει δεν μπορώ γιατί είναι από το google αυτό δεν και δεν το δέχομαι. Στο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στην πρώτη φάση, χωρίς να διαμαρτυρηθώ, είπα απλά “που είναι το οφ σαίντ” και μου έβγαλε κίτρινη κάρτα», συνέχισε ο προπονητής του ΑΟ Μαΐστρου.

«Μας αντιμετωπίζουν πολύ εχθρικά, δεν πειράζει όμως. Θα τους δείξουμε ότι έχουμε μεγαλώσει και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Εγώ δεν φοβάμαι τα παιδιά. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες μου. Ζητάμε να παίζουν 50-50 και τίποτα παραπάνω», κατέληξε στος δηλώσεις του ο Βασίλης Τσουκμάνης.