Στην Ορεστιάδα η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ Παίδων – Κορασίδων

Ενδιαφέρουσα αθλητική είδηση βγάζει η ημερήσια διάταξη της διπλής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας την Τρίτη.

Ανάμεσα στα 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης της δεύτερης συνεδρίασης περιλαμβάνεται στο νούμερο 11 η «έγκριση παραχώρησης για χρήση του Νέου Κλειστού Γυμναστήριου Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την πραγματοποίηση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Παίδων- Κορασίδων 2019-2020».

Εισηγητής για το συγκεκριμένο θέμα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και όπως γίνεται αντιληπτό, σύντομα θα φιλοξενηθεί στον Βόρειο Έβρο η τελική φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται η έγκριση παραχώρησης σχολικού χώρου του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας στον ΑΣ Πολυνίκης (εισηγητής ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χρήστος Ορμανλίδης), η έγκριση παραχώρησης κλειστού γυμναστηρίου του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας στο ΔΙΕΚ Ορεστιάδας (εισηγητής ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χρήστος Ορμανλίδης) και η έγκριση παραχώρησης αίθουσας γυμναστηρίου του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας (εισηγητής επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Χρήστος Ορμανλίδης).

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης. Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης τον Προϋπολογισμό του 2020.