Ραδιοφωνικό «ξεκατίνιασμα» Μεσινέζη και Τελόπουλου για τον Εθνικό και… στη μέση η Λουπασάκη

Σε ραδιοφωνικό «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα στον πρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινό Μεσινέζη και τον μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα του συλλόγου Αντώνη Τελόπουλο εξελίχθηκε η πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM.

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινός Μεσινέζης παραχώρησε εκτενή συνέντευξη και στην διάρκεια αυτής θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες που εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα εναντίον του ο Τελόπουλος. Στην διάρκεια της εκπομπής του Δημήτρη Κολιού παρενέβη ωστόσο τηλεφωνικά και ο ίδιος ο Τελόπουλος και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε.

Ο Τελόπουλος επανέλαβε ότι «την τελευταία χρονιά δεν είχαμε συμπαραστάτη τον Ερασιτέχνη στο ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης» και ζήτησε από την διοίκηση του ΜΓΣ να δημοσιοποιήσει τις εκθέσεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής που δείχνουν ότι όλα έγιναν με διαφάνεια.

«Αφήσατε μεγάλο κομάτι χρέους», του είπε ο Μεσινέζης. «Σας διέψευσε η ΕΕΑ που μας έδωσε άδεια», απάντησε ο Τελόπουλος και πρόσθεσε όταν εκείνος του εξήγησε ότι δεν είχαν τελεσιδικήσει οι υποθέσεις: «Είστε άσχετος αναφορικά με την αδειοδότηση των ομάδων». «Ναι εσείς είστε σχετικός», απάντησε ο Μεσινέζης και ο Τελόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς για εσάς ήμουν μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠ και με παίρνουν τηλέφωνο να με συμβουλευτούν μεγάλες ομάδες». «Κρίμα για τις ομάδες», σχολίασε ο Μεσινέζης και έκανε λόγο για καραγκιοζιλίκια. Και όλα αυτά σε ένα μέρος της 50λεπτης περίπου συνέντευξης, τα μισά λεπτά της οποιίς αφορούσαν τον «διάλογο» Μεσινέζη – Τελόπουλου.

Στο θέμα παρενέβη με ποστάρισμά της στο facebook και η νέα πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Χρύσα Λουπασάκη. «Σε φιλικό αγώνα που είχαμε δώσει ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι του volley από το νομό είχαμε ενωθεί και υποστηρίξαμε ότι η ιστορία στηρίζει το μέλλον. Το μέλλον έγινε παρόν και μας χρειάζεται όλους εμάς τους ανθρώπους του volley κόντρα στους πάτρωνες που εντέχνως κρύβουν τη βούληση τους να διαλύσουν την ομάδα και αιτιάζονται και προφασίζονται κωλύματα και δημιουργούν αναίτιες ίντριγκες. Όποιος δεν έχει βάλει χρήματα από προσωπικούς του λογαριασμούς όποιος δεν έχει ιδρώσει γι’αυτή τη φανέλα οφείλει να σιωπά. (…) Έχουμε το προτέρημα αυτός ο τόπος να γεννά αθλητές υψηλού επιπέδου που είναι παράλληλα και λαμπροί επιστήμονες και αντί να διδαχθούμε από τα όποια τυχόν λάθη έχουν γίνει και με ομοψυχία να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το μέλλον τους αναλωνόμαστε σε άσκοπες κουβέντες τελικά! Γιατί η ομάδα μας χρειάζεται όλους μηδενός εξαιρουμένου. (…) Θέλει αρετήν και τόλμη η επιτυχία. Εμείς δεν αναζητούμε λύσεις στις οθόνες και σε μικρόφωνα οι λύσεις δίνονται με αγώνα. Γυρίσαμε το κεφάλι μας και είδαμε κόσμο να αγωνιά αισθανθήκαμε πως είναι υποχρέωσή μας».

Ακούστε παρακάτω το ραδιοφωνικό «ξεκατίνιασμα» Μεσινέζη – τελόπουλου και όσα άλλα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM…