Πρωτοφανής επίθεση Γκαγκαλούδη σε Μάνταλο: «Ποδοσφαιρικό απολίθωμα και παιδί της ακμής»

Την έντονη αντίδραση του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη προκάλεσε η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου πως η ομάδα του ανέστησε τον “νεκρό” Παναθηναϊκό και πως το 3-0 δεν έγινε επειδή δεν το επέτρεψε ο εγωισμός των κιτρινόμαυρων.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος είναι γνωστός για τα πράσινα αισθήματά του, αποφάσισε να απαντήσει αλλά η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε πολύ στο λογαριασμό του στο Facebook καθώς επιτέθηκε με χαρακτηρισμούς στον Πέτρο Μάνταλo για τις δηλώσεις του. Εγραψε αναλυτικά:

“Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες??? Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά???? Και άκου πέτρακι μανταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε.. Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…”.