ΕΠΣ Έβρου: Μεγάλη νίκη του Νεοχωρίου απέναντι στην αγνώριστη Θράκη Φερών

Την πρώτη τους νίκη μετά από έξι στείρες αγωνιστικές πανηγύρισαν το Σάββατο στο Νεοχώρι κόντρα σ’ ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Θράκη Φερών στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

‘Οπως γράφει το ρεπορτάζ του radioevros, η Θράκη Φερών έμοιαζε το φαβορί πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όμως οι παίκτες του Βαγγέλη Γιατσίδη κατάφεραν να αποδείξουν το αντίθετο μέσα στο γήπεδο καθώς βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 από το 6’ χάρη στο γκολ του Τσακίρη. Ο Τσακίρης λίγα λεπτά αργότερα και μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Θράκης Φερών.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη τους ευκαιρία και μετά από το κόρνερ του Μαυρομάτη να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Γκάκιο στο 25′. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παγωνίδης έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του καθώς ο Δερνεκξής μπλόκαρε την μπάλα και έτσι οι δυο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 1-1.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν πάλι τον έλεγχο, χάνοντας ευκαιρία με το Ναλμπάντη που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Ο Ναλμπάντης στο 60′ εκτέλεσε φαόυλ από τα αριστερά που βρήκε το Νικολάου στο πρώτο δοκάρι και ο τελευταίος έκανε το 2-1. Συστημένη σέντρα του Ναλμπάντη βρήκε τον έμπειρο Κώνογλου ο οποίος από ευνοϊκή θέση από κοντά ανέβασε στο 65′ τον δείκτη στο τελικό 3-1.

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιατσίδης): Δερνεκξής, Αλεξακούδης, Δροσίδης, Καπετανκωνσταντής, Πέτρογλου, Κυλιτζίδης, Θεμελής (61΄Κώστογλου), Τσακίρης (70΄Ρουσσίδης), Δήμου (50΄Μοσινιάν), Ναλμπάντης, Νικολάου (81΄Παπαδόπουλος).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Γεωργουσούδης): Γκαϊδαρτζάκης, Μπόρας (83΄Μπακιρτζόπουλος), Δροσάκης (62΄Τσιπλάκης), Κολγκέγκα, Γκάκιος, Πολίδης, Αντωνιάδης (85΄Χριστακίδης), Πάσχος, Δομακίνης, Μαυρομάτης, Παγωνίδης.