ΕΠΣ Θράκης: Μάδησε» τον Αετό στον Μίσχο ο εκπληκτικός Σώστης

Την δεύτερη σερί νίκη και με εμφατικό τρόπο πήρε η ομάδα της Δόξας Σώστη που πέρασε άνετα από το γήπεδο του Μίσχου επικρατώντας 0-3 του τοπικού Αετού.

Η Δόξα Σώστη που δέν είχε τον νέο προπονητή του Σάκη Δανίδη στον πάγκο, αφού βρισκόταν σε γάμο συγγενικού του προσώπου και θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη αγωνιστική με την Γρατινή, με την μεγάλη της νίκη πέρασε στην 5η θέση των πλέι οφ φτανοντας τους 9 βαθμούς αφήνοντας στους 7 τον Μίσχο.

Στο πρώτο ημίχρονο η υπέροχη ήταν μοιρασμένη με τους φιλοξενούμενους πιο επικίνδυνους στην επανάληψη όπου πέτυχαν ακόμη δυο τέρματα και σφράγισαν την νίκη τους.

Στο 11′ ο Σαμιώτης του Σώστη έστειλε με σουτ την μπάλα λίγο άουτ,  με τον Αετό να παειλέι με την σειρά του στο 20′ αλλα το σουτ του Χασάν πέρασε άουτ. Στο 36′ ο Ημαθιώτης Σαμιώτης άνοιξε το σκορ με σουτ κάνοντας το 0-1, με τον Ανδρίκου στο 40′ Ανδρικού να χάνει καλή ευκαιρία αλλα το σουτ το απέκρουσε ο Τσαμπλινγάδ. Στο δεύτερο μέρος στο 59′ ο Σαμιώτης με το δεύτερο τέρμα του έκανε το 0-2, με τον νεαρό Δάγκος στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λάπατας, Τσιαβδαρίδης και Καρακασιδης 

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ: Τζαμπλινγάδ, Τσόγιας, Ασλαματζιδης (61′ Πολιτιδης),  Μούλιος, Τσαμης, Μακρής, Λιόλιος (70′ Οζγκιπ), Μαναβ (71′ Σαρακατσάνης), Μουσταφά Ισμαήλ, Σεμερτζη, Χασάν (61′ Τζενγκίς Αληοσμαν) 

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ: Πατερέλης, Παρασκευόπουλος, Τέφος, Τζαφαλιάς, Ανδρίκου, Γ. Γιαννακίδης, Χατζηιωαννίδης (76′ Δαγκος), Τζαμπάζης (65′ Σταυρόπουλος), Σαμιώτης, Φανιάδης (72′ Σ. Γιαννακιδης), Στριγκώνης (62′ Παπας)