ΕΠΣ Έβρου: Έξαλλοι με Δαλαμπούρα στην Δόξα Δόξας

Έξαλλοι με τις υποδείξεις του διαιτητή Δαλαμπούρα, ο οποίος είχε οριστεί ως δεύτερος βοηθός στην αναμέτρηση με τον Ακρίτα στο Ορμένιο για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, είναι οι ιθύνοντες της Δόξας Δόξας.

Όπως υποστηρίζουν, ο συγκεκριμένος διαιτητής δείχνει εμπάθεια απέναντι στην ομάδα τους και χαρακτηρίζουν ως αποκορύφωμα το πέναλτι που επέμενε να δοθεί σε βάρος της σε ανατροπή παίκτη του Ορμενίου που έγινε εκτός περιοχής. Ο διαιτητής Δαλής καταλόγισε το φάουλ, το οποίο δεν αμφισβητούν οι άνθρωποι της Δόξας Δόξας, ωστόσο ο δεύτερος βοηθός Δαλαμπούρας επέμενε να αλλάξει την απόφασή του ο διαιτητής, όπερ και εγένετο, και να δοθεί πέναλτι. «Όλο το γήπεδο είδε ότι δεν ήταν πέναλτι και το παραδέχονται αυτό και οι αντίπαλοι στις κατιδίαν συζητήσεις τους», λένε από την Δόξα Δόξας και υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε στο στόχαστρο την ομάδα τους από το παρελθόν, πριν εγκαταλείψει για δυο χρόνια την διαιτησία και επιστρέψει σε αυτήν φέτος.

Το θέμα πήρε διαστάσεις από τα τηλέφωνα που έγιναν και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή σε παράγοντες της ΕΠΣ Έβρου και της Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ η Δόξα Δόξας προτίθεται επισήμως να ζητήσει να μην ορίζεται ο συγκεκριμένος διαιτητής στους αγώνες της. «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους άλλους δύο της τριπλέτας (σ.σ. Δαλής, Σκίνδρης) αλλά ο συγκεκριμένος δείχνει με τις ενέργειές του ότι έχει βάλει στο στόχαστρο την Δόξα και δεν θέλουμε να ξαναοριστεί σε αγώνα μας», λένε από την ομάδα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, που παραδέχεται ότι κατά τα άλλα η διαιτησία προσπάθησε να είναι δίκαιη και αποδέχεται τις άλλες αποφάσεις του διαιτητή, μεταξύ των οποίων και το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε λίγο μετά το πρώτο για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 υπέρ του Ακρίτα Ορμενίου.

«Είμαστε ερασιτεχνική ομάδα με ερασιτέχνες παίκτες και ερασιτέχνες παράγοντες. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα παιδιά του χωριού και να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του ποδοσφαίρου. Το Σάββατο πήγαμε 11 όλα κι όλα άτομα. Δεν διεκδικούμε κάποια άνοδο, όπως άλλωστε και ο αντίπαλός μας. Απαιτούμε όμως να σέβονται όλοι τις προσπάθειές μας και από την στιγμή που ο συγκεκριμένος κύριος δεν το κάνει, οφείλουμε να λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας και στο πλαίσιο αυτό ζητούμε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου να μην ξαναορίσει τον συγκεκριμένο κύριο σε αγώνα της ομάδας μας», λένε οι άνθρωποι της Δόξας Δόξας.

Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα Δόξας είναι η δεύτερη ομάδα φέτος που βγαίνει δημόσια και διαμαρτύρεται για διαιτησία του Δαλαλμπούρα. Η πρώτη ήταν η Δόξα Ορεστιάδας που είχε εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για τις υποδείξεις του ως πρώτος βοηθός στην αναμέτρηση με την Ασπίδα Θουρίου, με την μπάλα τότε να παίρνει και τον διαιτητή Σκίνδρη που τότε ήταν άρχων της αναμέτρησης και τώρα ήταν πρώτος βοηθός στον αγώνα Ακρίτας Αρμενίου – Δόξα Δόξας.