Volley League: Κατάθεση ψυχής μέσα στην Κηφισιά από τα «πιτσιρίκια» του Εθνικού

Με μια πραγματική κατάθεση ψυχής τα παιδιά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τα μύρια όσα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, παρά την ταλαιπωρία του αυθημερόν ταξιδιού, έβαλαν δύσκολα στην Κηφισιά στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής για την Volley League.

Αν και για ακόμα μια φορά αγωνίστηκαν χωρίς τον Σέρβο πασαδόρο, καθώς προφανώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το τράνσφερ του, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέσει στον Μάριο Παπάζογλου, οι Εβρίτες του Εθνικού (καθώς μιλάμε αμιγώς για Εβρίτικη ομάδα) κοίταξε στα μάτια την Κηφισιά.

Με βασικούς τους Τσιουτσιουλούδη, Πιτακούδη και Παπάζογλου – μαζί με τους (ας πούμε) παλιούς Δαλακούρα, Χατζόπουλο, Χρηστουηλία και Κοντοστάθη, έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, ενώ προηγήθηκε με 5-10 και 13-16 στο τρίτο σετ, αλλά ένα μπλακ άουτ από την έλλειψη εμπειρίας στέρησε την ευκαιρία από τον Εθνικό να κατακτήσει το πρωτο του σετ στο πρωταθλημα.

Ήταν ωστόσο μια εμφάνιση που μπορεί να γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, αν φυσικά αυτά τα παιδιά στηριχθούν και έρθουν και δυο τρεις καλοί και έμπειροι ξένοι παίκτες στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Περισσότερα σε λίγο…