Volley League: 6+1 tips για την αναμέτρηση Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (16:15, LIVE ThrakiSportS)

Με τον αγώνα μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται την Κυριακή η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Οπως πριν από κάθε επίσημο ματς, έτσι και τώρα το ThrakiSportS σας μεταφέρει 6+1 tips για να προετοιμαστείτε για τη μετάδοση του αγώνα.

1. Και οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις ήττες που γνώρισαν στην πρεμιέρα. Ο μεν Εθνικός από τον Ηρακλή εντός έδρας, η δε Κηφισιά στη Σύρο.

2. Με τον Εθνικό αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Σέρβος πασαδόρος Μιχάιλο Λιουμπισάβλιεβιτς, ο οποίος δεν είχε μπορέσει να λάβει μέρος την περασμένη εβδομάδα καθώς δεν είχαν προλάβει να πληρωθούν τα τράνφερ.

3. Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ: «Μετά την πρώτη εμπειρία μας με τον Ηρακλή συνεχίσαμε την προετοιμασία μας και θα προσπαθήσουμε να δικεδικήσουμε κάτι θετικό σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως η Κηφισιά».

4. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και για οικονομικούς λόγους ταξίδεψε αυθημερόν αεροπορικώς για την Αθήνα. Λόγω του Μαραθωνίου δεν υπήρχαν εισιτήρια χθες και έτσι ζητήθηκε ο αγώνα να διεξαχθεί Κυριακή με την ομάδα να πετά το πρωί και να επιστρέφει το βράδυ.

5. Στο παρελθόν έχουν γίνει 27 αγώνες και ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 15-12. Με γηπεδούχο την Κηφισιά το σκορ είναι 9-5 υπέρ της Κηφισιάς.

6. Η αναμέτρηση στο Ζηρίνειο για την 2η αγωνιστική ξεκινά στις 16.15 και θα τον διευθυνουν δυο γυναίκες αφού πρώτη διαιτητής ορίστηκε η Κυριοπούλου, και δεύτερη θα είναι η Ειρήνη Μουλά. Δεν υπάρχει τηλεοπτική ή ραδιοφωνική μετάδοση παρά μόνο από το ThrakiSportS.

7. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού, επόμενου αντιπάλου του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, με τον Φοίνικ Σύρου. Χθες είχαμε Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-1, Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ 1-3 και Ελπίδα Αμπελοκήπων – Ηρακλής 0-3.