LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση Ξάνθη – Πανιώνιος για την 10η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Πανιώνιος για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ωρα 16:10 Η Ξάνθη σε αυτο το παιχνίδι επιθυμεί να επιστρεψει στις νικες μετά από τέσσερα θεωρητικά αρνητικά αποτελέσματα, αν και το αποτέλεσμα με τον ολυμπιακο καθε άλλο παρά αποτυχία μπορεί να εθωρηθει.

Ωρα 16:14 Η Ξάνθη έμεινε πάντως για τρίτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς νίκη και χωρίς γκολ. Η ομάδα που έκανε πέντε νίκες στα πρώτα έξι παιχνίδια της και εντυπωσίασε, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μαζί και με το παιχνίδι κυπέλλου στη Λάρισα με τον Απόλλωνα έχει συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ωρα 16:18 Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραταχθεί στην Ξάνθη με την βαθμολογική πίεση να μεγαλώνει, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη με τον Άρη και παραμένει με αρνητική βαθμολογία.

Ωρα 16:21 Ο Πανιώνιος δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του, με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς λόγω της μη αδειοδότησής του.

Ωρα 16:25  Εκτός έδρας ο Πανιώνιος έχει τρεις ήττες και την ισοπαλία που  πήρε στη Λαμία στο 90ο λεπτό. Από τον περασμένο Νοέμβριο που νίκησε στην Ξάνθη, έναν χρόνο πριν σε ένα αποτέλεσμα που είχε αποτελέσει έκπληξη, έχει μόλις άλλη μια νίκη εκτός έδρας, τον Απρίλιο στη Λιβαδειά. Συνολικά μετά τη νίκη στην Ξάνθη έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις του.

Ωρα 16:30 Ο Πανιώνιος νίκησε και στα δύο περσινά παιχνίδια την Ξάνθη με 1-0, με αποτέλεσμα να μην έχει ήττα από την ομάδα της Θράκης στα τρία τελευταία, ενώ δεν έχει δεχτεί και γκολ. Στα τελευταία επτά ματς ο Πανιώνιος έχει πέντε νίκες και η Ξάνθη μόλις μια.

Ωρα 16:34 Γενικά ο Πανιώνιος αποτελεί κακό δαίμονα της Ξάνθης. Αντίθετα πάντως, από το 2010 ως το 2015 η Ξάνθη ήταν αήττητη για 11 παιχνίδια από τον Πανιώνιο, με πέντε νίκες σε αυτά, ενώ έξι είχαν έλθει ισόπαλα.

Ωρα 16:38  Στα οκτώ τελευταία ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανιώνιο σκοράρει το πολύ η μία ομάδα. Και συνήθως τα σκορ δεν είναι μεγάλα. Από την περίοδο 2014-15, όταν έφεραν δύο ισοπαλίες 1-1, έχουν να πετύχουν και οι δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι.

Ωρα 16:42  Ο Πανιώνιος έχει κάνει δύο νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στην Ξάνθη, αλλά είναι οι μοναδικές δύο στις εννέα τελευταίες επισκέψεις.

Ωρα 16:46 Συνολικά στην ιστορία των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας η Ξάνθη μετρά 23 νίκες, ο Πανιώνιος 17 και 16 ματς μεταξύ των δυο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο την Ξάνθη έχουμε 16 νίκες Ξάνθης, 6 ισοπαλίες και 6 νίκες Πανιωνίου.

Ωρα 16:49  Και το περσινό παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου, όπως και το φετινό. Είχε κριθεί με ένα σουτ του Μασούρα στο 36′ ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι στο 77’ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Ντινίς Αλμέιδα της Ξάνθης.

Ώρα 16:52 Για την ομάδα της Ξάνθης ξεκινούν οι: Αμπάντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Μουλέν, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Ρενέλα.

Ώρα 16:55 Από την άλλη για τον Πανιώνιο ξεκινούν οι: Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μασούρας, Παπανικολάου, Άρτσε, Οικονομίδης, Αραμπουλί.

Ώρα 16:59 Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης!

1′ Σφυρίζει τη σέντρα ο ρέφερι της αναμέτρησης στα Πηγάδια!

5′ Με εξαίρεση ενα σουτ του Οικονομίδη στο ξεκίνημα, η Ξάνθη δείχνει να έχει αναλάβει τα ηνία και πιέζει

10′ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κοβάτσεβιτς με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ

17′ Υποψία ευκαιριας με τον Κορμπο για τον πανιώνιο, άουτ.

18′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Σταρτζεον ανενόχλητος να μην βρίσκει την μπάλα σε κενό τέρμα

23′ Νέα εκτέλεση φάουλ από Κοβάτσεβιτς με τη μπάλα να φεύγει πάλι άουτ

28′ Ειχαμε μια διακοπή, υπηρξε φοβος ότι γυρισε η γλωσσα του Τζουριτσκοβιτς αλλά όλα καλα ευτυχως. Συνεχίζεται το ματς με τον παικτη της Ξάνθης μεσα

30‘ Ευκαιρια για Ξάνθη με Λισγάρα αλλά δεν έπιασε όπως ηθελε την κεφαλια

34′ Κίτρινη στον Τζουρίσκοβιτς για θέατρο

38′ Κεφαλιά του Αραμπούλι με τον Άμπαντ να μπλοκάρει με άνεση

39′ Ωραία προσπάθεια του Οικονομίδη που έκανε την πάσα στον Άρτσε με τον τελευταίο να κάνει κακό σουτ και τον Άμπαντ να μπλοκάρει

41′ Κίτρινη στον Λυμπεράκη για τον πανιωνιο

45′ Δυο τα λεπτά των καθυστερησεων

45+2′ Τελος πρωτου ημιχρονου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ξάνθη – Παιώνιος 0-0

Ωρα 17:52 Πριν την εναρξη του αγωνα τιμηθηκε με μια ανθοδεσμη απο την ΠΑΕ η μνημη του Δημητρη Καμπαξη που εφυγε τοσο αδικα και προωρα απο τη ζωη

Ωρα 17:55 Υπενθυμίζεται οτι ζητηθξκε απο την Λιγκα να τηρηθεί ενός λεπτου σιγη αλλά δεν έγινε δεκτο το αιτημα λόγω του πρωτοκολλου που υπάρχει.

Ωρα 17:58 Στο αλλο ματς που διεξαγεται αυτην την ωρα λιγο πριν το ημιχρονο ειναι στο 0-0 ο Ολυμπιακος με τον Ατρόμητο

Ωρα 18:01 Σια σιγα επιστρεφουν οι ομαδες και παμε σε ενα ενδιαφερον δευτερο ημιχρονο

46′ Εναρξη δευτερου ημιχρονου

47′ Μεγάλη επέμβαση του Άμπαντ σε μακρινό σουτ του Μασούρα

53′ Γκολ για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας γύρισε στον Αραμπούλι και αυτός σε κενή εστία έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους. ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 0-1

54′ Αλλαγη για την Ξανθη. Ο Ντε Αμορίμ παίρνει τη θέση του Ρενέλα

55′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Λισγάρας ο σκορερ, ισοφαρίζει αμέσως με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. ΑΟ Ξάνθη – πανιώνιος 1-1

61′ Αλλαγη για τον Πανιώνιο. Ο Καμαρά παίρνει τη θέση του Μασούρα

63′ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Καμαρά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ

64′ Αλλαγη για την Ξανθη. Ο Ντε Λούκας παίρνει τη θέση του Κοβάτσεβιτς

67′ Γκολ για τον Πανιώνιο. Ο Παπανικολάου γύρισε στον Αραμπούλι που μόνος του με το τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το Ξάνθη – Πανιώνιος 1-2

75′ Ο Τερκί παίρνει τη θέση του Μουλέν

77′ Κίτρινη κάρτα στον Κόρμπο

79′ Κίτρινη στον Λισγάρα

81′ Αλλαγη για τον Πανιωνιο. Ο Τσιλούλης παίρνει τη θέση του Άρτσε

87′ Μακρινό σουτ του Ντε Λούκας με τον Μαλέρμπ να μπλοκάρει με ευκολία

88′ Κίτρινη στον Σταρτζέον

90′ Πεντε τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+2′ Αλλαγη για τον Πανιωνιο. Ο Σαραμαντάς παίρνει τη θέση του Λυμπεράκη

90+3′ Κοκκινη κάρτα στον Σταρτζεον. Αποβολή με δευτερη κιτρινη μέσα σε πεντε λεπτά μετά την πρώτη, για την ακρίβεια.

90+6′ Τελος του αγωνα. Για πεμπτο σερι παιχνίδι η Ξανθη μένει χωρίς νίκη. Ο Πανιώνιος καταφέρνει να φτάσει σε θετική βαθμολογία, αφού είχε αρνητική μέχρι σήμερα. Θα έλεγε κανείς ότι όπως και πέρυσι, η Ξάνθη «ανέστησε τον πεθαμένο». Και σίγουρα προβλημάτισε και προβληματίζει με αυτήν της την εμφάνιση. Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – Πανιώνιος 1-2