Γ’ Εθνική: Παλικάρια από τον Έβρο! Ιστορικό διπλό στο Κιλκίς με παίκτη λιγότερο και με εχθρική διαιτησία για την Αλεξανδρούπολη

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της πέτυχε η Ένωση Αλεξανδρούπολης επικρατώντας με 1-2 του Κιλκισιακού και πλησιάσε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία την ομάδα που σώζεται αυτη την στιγμή τον Κεραυνό Πέρνης.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές όπου ήταν ανέτοιμη αλλα και άτυχη γνωρίζοντας συνεχέις ήττες, παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε και στον αγώνα με τον ιστορικό Κιλκισιακό.

Οι Εβρίτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα που έιχε καλές ευκαιρίες αρχικά στο 11′ με τον Μαρασλή και στο 16′ με τον Καρακασίδη, ο οποίος στο 35′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τριανταφυλλίδη στο ωράιο καλοκτελεσμένο απ’ ευθείας φάουλ που επιχείρησε. Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 39′ ο Κουκουλέκης νικησε τον Συνοδινό κάνοντας το 1-0. Η Αλεξανδρούπολη όμως πολύ γρήγορα αντέδρασε και ο Μαλτέζος ισοφάρισε στο 41′ σε 1-1.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Αλεξανδρούπολη προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε στο 51′ ο Λίτσιος με τον Πατσιώρα να είναι ψύχραιμος κάνοντας το 1-2 για τους Εβρίτες. Μάλιστα θα μέινουν με 10 πάικτες αφού αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη αυστηρή κάρτα ο Λίτσιος απο τον Θεσσαλονικιό διαιτητή Μιχούλια για σκληρό μαρκάρισμα.

Το 1-2 θα παραμέινει παρά τις προσπάθεις του Κιλκισιακού που έμεινε στους 4 βαθμούς, ενω η Ένωση έφτασε τους 7 και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί στο Θρακιώτικο ντέρμπι τον Ηρακλή Ζυγού με στόχο τον δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ιπ. Τριανταφυλλίδης, Ερμείδης, Ν. Τριανταφυλλίδης, Βόσδου, Μαυροκεφαλίδης, Δημητριάδης, Μπέλιτσας, Κουκουλέκης, Πιπέρτσης, Βαταμίδης, Λαμπόγλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Συμεωνίδης, Μαλτέζος, Πατσιώρας, Μάζης, Ευθυμιάδης, Καρακασίδης.