Γ’ Εθνική: Άσφαιρος με τον Αετό Ορφανού ο Ορφέας! Παρέμεινε χωρίς νίκη για έβδομο σερί αγώνα

Έβδομο παιχνίδι χωρις νίκη συμπλήρωσε ο Ορφέας Ξανθης που απέναντι στον πολύ ισχυρό Αετό Ορφανού δεν μπόρεσε να σκοράρει αλλά δεν δέχθηκε και γκολ, σε αναμέτρηση που εξελίχθηκε πάντως επεισοδιακά για την 8η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική.

Το αποτέλεσμα μάλλον κρίνεται δίκαιο, αν και αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράσουν. Στο πρώτο ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες ο Μελισσόπουλος με φάουλ στο πρώτο τέταρτο, ο Ξαντινίδης με πλασέ στο ημίωρο και ο Τανζού με κεφαλιά στο τέλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο με τον Φουστέρη μετά την ευκαιρία του Ξαντινίδη. Στο δεύτερο μέρος οι Καβαλιώτες ανέβηκαν περισσότερο, αλλά ήταν άστοχοι όπως και ο Μαυρόπουλος που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αν έβρισκε στόχο στο 60′. Μεγάλη ένταση υπήρξε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Μαυρόπουλο να αστοχεί σε σουτ στο 85′ και τον Αετό Ορφανού να χάνει διπλή ευκαιρία να κλέψει τη νίκη αμέσως μετά με τον Τσιλογλου, που παραλίγο να αποδειχθεί χρυσή αλλαγή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εβρίτης Θανάσης Κεφίλης με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κυριαζή, επίσης από την ΕΠΣ Έβρου. Προσπάθησαν να κρατήσουν ισορροπίες στο παιχνίδι. Στα αξιοσημείωτα, τέλος, ο τραυματισμός του Θωμά Τσέκου περίπου στο 70′, ο οποίος υπέστη πλάση λίγα λεπτά αφότου εισήλθε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπραμ Τανζού, Μελισσόπουλος (59′ Χιντ Ιμέρ), Ξαντινίδης (87′ Μακράκης), Κουκουρίγκος (68′ Τσέκος, 70′ Βρίγκος), Βουλγαρίδης.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Π. Προβατίδης): Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου, Γιάνα, Φουστέρης, Αποστολίδης, Ελέζι, Σαββατιανός (73′ Τσίλογλου).