Super League: Σούπερ ματς με 7 γκολ στα Πηγάδια ανάμεσα σε Νέους Ξάνθης και Πανιωνίου

Μετά από ένα συγκλονιστικό και άκρως χορταστικό παιχνίδι, η ομάδα νέων του Πανιωνίου έφυγε με τρίποντο από την Ξάνθη, επικρατώντας με 4-3, για την 10η αγωνιστική της Super League U19.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με χαμένες ευκαιρίες του Τσιπούρα και του Φάκκη, ενώ ενδιάμεσα στο 16′ ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Σταμάτη. Στο 35′ ο Τσιπούρας ισοφάρισε με σουτ, ενώ στο 41′ το 2-1 έκανε ο Φάκκης για την ξανθιώτικη ομάδα, που βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο.

Στο 65′ και το 68′ όμως ο Γρίβας με δύο γκολ έκανε το 2-3 και στο 76′ έγινε το 2-4 για τους φιλοξενούμενους. Στο 89′ ο Τσιπούρας διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, με τον Πανιώνιο τελικά να στερεί στην Ξάνθη την άνοδο θέσεων στη βαθμολογία.

Κ19 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης (77′ Γκασιμπαγιατζίδης), Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου (70′ Τσιεγγελίδης), Τενεκές, Πιτσώλης (46′ Παπαδόπουλος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (51′ Μπάκος), Τσιπούρας, Φάκκης.