Α2 Ανδρών: Ο «Κομοτηναίος» Μπανιώτης για τον αγώνα με την ΑΕ Κομοτηνής ως παίκτης του Ερμογένη Ξάνθης

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο πάνω στο οποίο πέφτουν οι προβολείς ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕ Κομοτηνής με τον Ερμογένη Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου, αυτό είναι ο Ραφαήλ Μπανιώτης.

Κομοτηναίος στην καταγωγή και παίκτης πέρυσι της ομάδας της πατρίδας του, πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή στον Ερμογένη Ξάνθης, όπου συνθέτει ένα καυτό δίδυμο στους ακραίους με τον συμπαίκτη του στο beach volley, Γιώργο Τερζόγλου.

Ετσι λοιπόν θα βρεθεί στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην παλιά του ομάδα και ομάδα της πατρίδας του. Ο Μπανιώτης μίλησε στο ThrakiSportS για την επιστροφή του στο γήπεδο της πόλης του αλλά και της ομάδας στην οποία αναδείχθηκε, ενώ σχολίασε και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Ξάνθης.

«Όπως φαίνεται το πρωτάθλημα είναι απ τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, άρα αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό, όπως και αυτό. Η ΑΕ Κομοτηνής έχει καλό υλικό με εμπειρία, κάτι που ισχύει και για εμάς. Μακάρι να έρθει το πρώτο τρίποντο για την ομάδα μας καθώς μέχρι στιγμής μετράμε δύο νίκες με 3-2. Όσο για την επιστροφή μου στο γήπεδο της Κομοτηνής, είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα αυτό καθώς εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του βόλεϊ και χαίρομαι να παίζω μπροστά στο κοινό της Κομοτηνής, ανάμεσα σε αυτό και οι φίλοι μας και οι οικογένειες μας», σχολιάζει αρχικά ο Ραφάηλ Μπανιώτης.

Στην συνέχεια ο 23χρονος ακραίος μας μίλησε για τον Ερμογένη την εντυπωσιακή αρχή για νεοφώτιστη ομάδα αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. «Κάναμε αρκετά καλό ξεκίνημα με δυο νίκες έστω και στο ται μπρεκ. Το κλίμα της ομάδας στην Ξάνθη είναι από τα καλύτερα που έχω υπάρξει σαν παίκτης και νομίζω θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την πολύ ανταγωνιστική και δύσκολη χρονιά που περιμένει τον σύλλογο», επισημαίνει ο ίδιος, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην Κομοτηνή, αυτή τη φορά ως αντίπαλος.