«Φλέρταρε» με Αλεξ, Ιπποκράτη και ΑΕΔ αλλά παραμένει στην Ελπίδα Σαπών και ντεμπουτάρει με Πανθρακικό ο Εμρέ

Μήλο της έριδος για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο, εστω και στο φινάλε των μεταγραφών ήταν ο Ροδοπίτης μεσοεπιθετικός Εμρέ Μεμέτ της Ελπίδας Σαπών ο οποίος τελικά αν και βρέθηκε κοντά στο να μείνει χωρίς ομάδα, θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου.

Ο 27χρονος Εμρέ πέρυσι είχε 7 τέρματα με την ομάδα της Ελπίδας Σαπών την οποία ωστόσο δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε και σύμφωνα με την αξία του, την οποία έδειξε προπερσι στο Διδυμότειχο του Κρίστο Τελκίνσκι, πετυχαίνοντας κρίσιμα τέρματα.

Ο Εμρέ εργαζόταν στην Αλέξανδρούπολη και είχε προτάσεις από την από ομάδες Α’ Ερασιτεχνικής της Ροδόπης, και του Έβρου, ενώ έγινε και κάποια κρούση από την Αλεξανδρούπολη FC.

Ο πρωην παίκτης των ακαδημιών του Πανθρακικού, του Αετού  Αρριανών, του Έβρου Σουφλίου, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Δόξας Προσκυνητών και του Διδυμοτείχου αν και είναι πίσω στις προπονήσεις αφού δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Γρατινή και στο κύπελλο με τα παγούρια, πιθανότατα θα ντεμπουτάρει φέτος με την φανέλα της Ελπίδας κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του τον Πανθρακικό (φώτο προ δεκατίας).