ΕΣΠΕΘΡ: Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου 9-10/11

Συνεχίζεται το ανδρικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής ενώ ξεκινάει και αυτός των γυναικών στον Ανατολικό όμιλο της Περιφέρειας. Παράλληλα σε πλήρη διεξαγωγή τα αναπτυξιακά τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα ξεκινώντας από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και αυτό των Ανδρών, η μοναδική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί είναι αυτή ανάμεσα σε ΑΟ Καβάλας και ΓΕ Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό της Καλαμίτσας το Σάββατο στις 20:00. Έναρξη για τον Ανατολικό Όμιλο του Πρωταθλήματος Β Εθνικής Γυναικών, με τους αγώνες Αμαζόνες Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Κομοτηνής στις 15:00 και ΑΟ Ορεστιάδας – Άθλου Ορεστιάδας στις 18:00 την Κυριακή. Στον έτερο όμιλο, τον δυτικό θα αγωνιστεί ο Πανσεραϊκός με τον Αμυγδαλεώνα το Σάββατο στις 19:00 ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή η Γαία Δράμας θα υποδεχθεί τον ΓΣ Δράμας.

Στην κατηγορία των εφήβων έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Ερμογένη Ξάνθης την Κυριακή στις 18:00 ενώ για το πρωτάθλημα των νεανίδων θα αγωνιστούν ο ΑΟ Καβάλας με την Ελπίς Σερρών στις 20:00 και μέρα Κυριακή.

Στην κατηγορία των Κορασίδων θα πραγματοποιηθούν αγώνες για τον Β και Γ Όμιλο. Στον Β ο Ερμογένης Ξάνθης2 θα αντιμετωπίσει τον Ανδροσθένη Θάσου την Κυριακή στις 11, την ίδια μέρα θα γίνει στις 13:00 ο ΓΣ Δράμας2 με τον ΑΜυγδαλεώνα και στις 18:00 ο ΑΟ Καβάλα1 με την Ελευθερούπολη. Στον Γ όμιλο θα γίνουν οι αγώνες της Ακαδημίας Κομοτηνής με τον ΑΝδροσθένη Θάσου2 την Κυριακή στις 13:30 ενώ η Χρυσούπολη θα υποδεχθεί την ΑΕ Κομοτηνής στις 16:00.

ΣΤο πρωτάθλημα των παγκορασίδων θα γίνουν αγώνες για τους Ομίλους Β και Γ. Στον Β Όμιλο το Παγγαίο θα υποδεχθεί τον Αμυγδαλεώνα1 στις 10:00 ενώ ο ΑΟ Καβάλας1 θα υποδεχθεί την Ελευθερούπολη. Στον Γ Όμιλο την Κυραική τέλος, θα γίνουν οι αγώνες ανάμεσα σε Χρυσούπολη και ΑΕ Κομοτηνής1 στις 14:00 ενώ η Ακαδημία Κομοτηνής θα υποδεχθεί στις 11:30 τον Ανδροσθένη Θάσου.