Επιχορήγηση 3.000 και 1.000 ευρώ σε δύο σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ Θράκης από τον Δήμο Κομοτηνής

Την στήριξη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Ροδόπη ’87 με 3.000 ευρώ για να καλύψει μέρος των αναγκών στην προσπάθειά της στην Β’ Εθνική αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.

Η απόφαση ελήφθη στην συνεδρίαση της Τρίτης και αφορά την κάλυψη των μετακινήσεων του συλλόγου σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Επίσης αποφασίστηκε η στήριξη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Πόντος Θρυλορίου που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με ποσό της τάξεως των 1.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα ο «Παρατηρητής της Θράκης», ο Δήμος Κομοτηνής στην αρχή της χρονιάς είχε διαθέσει ένα κονδύλιο 10.000 ευρώ συνολικά για την ενίσχυση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου κατανεμήθηκε ωστόσο κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Πολιτειάδη, υπήρχαν σύλλογοι που είχαν ζητήσει στήριξη, αλλά δεν μπορούσαν να καθορίσουν τα ποσά που θα χρειαζόταν, μιας και δεν γνώριζαν την κατηγορία στην οποία θα έπαιζαν.

Έτσι έγινε και με την «Ροδόπη 87» που συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, και αιτήθηκε την κάλυψη των αναγκών τους.