Βράβευση του Στέφανου Λεμονίδη στα δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ για την συνέντευξη στον Ζόραν Γκάετς

Ο Κομοτηναίος διευθυντής της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Φωτός» Στέφανος Λεμονίδης είναι ένας από τους φετινούς νικητές των δημοσιογραφικών βραβείων ΠΣΑΤ.

Ο Λεμονίδης βραβεύεται για την συνέντευξη που έκανε πριν μερικές εβδομάδες με τον πρώην προπονητή της Ορεστιάδας Ζόραν Γκάετς, που έφερε τον τίτλο: «Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα».

Πρόκειται για μια συνέντευξη που είχε προβληθεί και από το ThrakiSportS, καθώς σε αυτήν ο Ζάετς έστελνε χαιρετισμούς σε φίλους και πρώην συνεργάτες στην Ορεστιάδα.

Στον Στέφανο Λεμονίδη, φίλο και συνεργάτη του ThrakiSportS από την πρώτη μέσα λειτουργίας του, αποδίδεται το βραβείο «Χρήστος Ράπτης», ένα από τα πέντε συνολικά που δοθήκαν για άρθρα που δημοσιεύθηκαν το προηγούμενο 12μηνο σε ελληνικές ιστοσελίδες.

Είναι το πρώτο βραβείο που λαμβάνει το fosonline στην βραχύβια παρουσία του στο διαδίκτυο και το δεύτερο προσωπικό βρβαείο ΠΣΑΤ που λαμβάνει ο Στέφανος Λεμονίδης.

Αναλυτικά, τα φετινά δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ αναφορικά με ιστοσελίδες δίνονται στους ακόλουθους Έλληνες δημοσιογράφους:

  • Έπαθλο ΕΣΗΕΑΝίκη ΜΠΑΚΟΥΛΗ, Ιστοσελίδα «Contra.gr», για τη Συνέντευξη «Ο Ντίνο Ράτζα άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ»
  • Έπαθλο ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Λουκάς ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΟΣ, Ιστοσελίδα «athletestories.gr», για τη Συνέντευξη του βολεϊμπολίστα Παναγιώτη Πελεκούδα: «Θα σας πω ένα μυστικό»
  • Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»Κάρολος ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ, Ιστοσελίδα «stivosspor.blogspot.com», για την παρουσίαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στη Ντόχα
  • Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»Στέφανος ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ, Ιστοσελίδα «fosonline.gr», για τη Συνέντευξη του Ζόραν Γκάετς: «Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα»
  • Ειδικός Έπαινος:  Παντελής ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – Ηλίας ΚΑΛΛΟΝΑΣ , Ιστοσελίδα «Sport24.gr», για την Έρευνα : «Ωμή βία και σεξισμός στη συνθηματολογία»