Τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα ο Δημήτρης Μούχλιας

Ο Εβρίτης Δημήτρης Μούχλιας με καταγωγή από το Σουφλί εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στη Χαβάη για σπουδές.

Ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο από τον τραυματισμό του στο γόνατο ευτυχώς όχι και πολύ σημαντικό σε μια προπόνηση στη Χαβάη θέλοντας έτσι να μοιραστεί τον πόνο του μαζί με όλους τους φίλους και γνωστούς του.

Αναφέρθηκε βέβαια στα λόγια που του είχε πει παλιότερα ο πατέρας και προπονητή του «Νίκος Μούχλιας» τονίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του, είναι ευγνώμων γι’ αυτό και πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο.

Η ανάρτηση του όπως έγινε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

Θυμάμαι ολα αυτά τα χρόνια τον Nikos Mouchlias να μου λέει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο στον αθλητισμό. Και έχει δίκιο. Στον αθλητισμό υπάρχουν καταστάσεις που μπορείς να περιορίσεις αλλά και άλλες που δεν μπορείς να κανεις απολύτως τίποτα και ελπίζεις απλά να μην συμβούν σε σημαντικές στιγμές. Ευτυχώς για εμένα το γόνατο μου είναι ενταξει και λειτουργεί τελείως φυσιολογικά. Όλο αυτό όμως με έκανε να θυμηθώ αυτά τα λόγια (να πω την αλήθεια δεν τα είχα στο μυαλό μου όλα αυτά τα χρόνια) και να είμαι ευγνώμων για την κάθε στιγμή που είμαι υγειής.🙏🏻 #blessed #thankful