«Πολυβόλο» ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης στην Αυστρία με 30 πόντους σε δυο αγώνες σε λιγότερες από 24 ώρες!!!

Σε πραγματικό «πολυβόλο» εξελίσσεται ο νεαρός Εβρίτης διεθνής Σωκράτης Χαραλαμπίδης στην Αυστρία, όπου για δεύτερη σεζόν αγωνίζεται επαγγελματικά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο «Soki», όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν οι Αυστριακοί, αγωνίστηκε με την ομάδα του σε δυο αγώνες την Παρασκευή και το Σάββατο, σε λιγότερες από 24 ώρες. Ωστόσο παρόλα αυτά έδειξε και στα δυο παιχνίδια φρεσκάδα και αποτέλεσε βασική επιθετική αιχμή της ομάδας του, της Ριντ, ξεσηκώνοντας το αυστριακό πλήθος.

Την Παρασκευή βρέθηκε αντιμέτωπος της πιο ισχυρής ίσως ομάδος του Αυστριακού πρωταθλήματος, της Αϊχ Ντομπ, σε βάρος της οποίας σημείωσε 10 πόντους με 9/15 επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικότητας 64%) και ένα μπλοκ.

Μόλις 22 ώρες αργότερα αντιμετώπισε την Κλάγκενφουρτ και σε βάρος της πέτυχε άλλους 20 πόντους με 15/25 επιθέσεις, τρία μπλοκ και δύο άσσους.

Όπως είναι λογικό, με την απόδοσή του κάνει τους ιθύνοντες της Αυστριακής Ριντ να τρίβουν τα χέρια τους (και αυτούς του Εθνικού πιθανότατα να αναπολούν τις παλιές καλές μέρες που τον είχαν στο ρόστερ τους, ασχέτως αν ήταν σχετικά περιορισμένες οι ευκαιρίες που του δόθηκαν και αυτές συνήθως σε στιγμές ανάγκης).