O Κομοτηναίος του Έσπερου Λαμίας για τα ξεχωριστά συναισθήματα να αγωνίζεται ως αντίπαλος στην Κομοτηνή

Ως αντίπαλος επέστρεψε την Κυριακή στην Κομοτηνή ο Τάσος Γκιρίτσης, Κομοτηναίος μπασκετμπολίστας που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της τοπικής ΑΕΚ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Λαμίας, όπου σπουδάζει.

Ο Γκιρίτσης βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια και με την φανέλα του Έσπερου, στον οποίο μετακόμισε το καλοκαίρι αγωνιζόμενος για πρώτη φορα στην καριέρα του σε επίπεδο Β’ Εθνικής, έβαλε 6 πόντους με 1 τρίποντο απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνή.

«Η επιστροφή στο κλειστό της Κομοτηνής, για το ματς με τον ΓΑΣ, μου δημιούργησε ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Ένιωσα ότι γυρνάω στο “σπίτι” μου. Ξέραμε ότι θα είναι ενας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη», σχολίασε ο ίδιος μετά τον αγώνα στο ThrakiSportS.

«Μου έμεινε πάντως η πολύ ωραία εικόνα και το γεμάτο με κόσμο γήπεδο, με πολλούς φίλους και γνωστούς στην εξέδρα», προσθέτει. Και συμπληρώνει: «Το επίπεδο της Β’ Εθνικής είναι αρκετά απαιτητικό και οι περισσότερες αναμετρήσεις φαίνεται πως θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε τώρα, κοιτώντας το εντός έδρας ματς με την Καβάλα», κατέληξε.

Γεννημένος το 1998 στην Κομοτηνή, ο Τάσος Γκιρίτσης σπουδάζει φυσικοθεραπεία στο τέταρτο έτος και ελπίζει όταν με το καλό πάρει το πτυχίο του, να επιστρέψει στην πατρίδα του συνεχίζοντας παράλληλα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ, γιατί όχι αυτή τη φορά για τις ομάδες της πατρίδας του.