Μετακόμισε από τη Θράκη στη Ρόδο και θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Άρη Αρχαγγέλου ο Βασίλης Κυριακίδης

Παρελθόν από την Θράκη Φερών αλλά και συνολικά από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Βασίλης Κυριακίδης.

Ενας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες στο τοπικό πρωτάθλημα, ο οποίος είχε αναδειχθεί μάλιστα ο κορυφαίος και φυσικά μέλος στης καλύτερης ενδεκάδας στους σχετικούς διαγωνισμούς του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Έβρου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη της Ελλάδας, αφού είναι αναπληρωτής σε ειδικό σχολείο.

Μετακόμισε στην Ρόδο αλλά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται γκολπόστ, αυτή τη φορά για τη νέα του ομάδα που ονομάζεται Άρης Αρχαγγέλου. Προκειται για μια ιστορική ομάδα με παράδοση ετών στο ποδόσφαιρο των Δωδεκανήσεων που σταθερά πρωταγωνιστεί στο τοπικό ενώ έχει αγωνιστεί και στα εθνικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φλέρταρε έντονα και με την ομάδα ΑΕΡΑ (Αθλητική Ενωση Ροδίων Αφάντου) αλλά τελικά ήταν ο Άρης Αρχαγγέλου εκείνος που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 32χρονος Κυριακίδης έχει αγωνιστεί πλην των Φερών σε ΑΕΔ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Αλεξανδρούπολης, Ιπποκράτη, Αχιλλέα Νεοκάστρου, Νίκη Πολυγύρου και Α.Ε.Ν Χηλής.