«Κρεμάει» τα γάντια του μετά από 28 χρόνια στο ποδόσφαιρο ο Σάκης Μπαμπλής

Την απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του και να εγκαταλείψει ουσιαστικά την ενεργό δράση γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάκης Μπαμπλής, μετά από 28 συνεχή χρόνια στα γήπεδα.

Ο βασικός τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τις προηγούμενες δύο σεζόν, όταν κατέκτησε μαζί του τον τίτλο στην ΕΠΣ Έβρου, αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και πέρυσι έφτασε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, έκανε γνωστή την απόφαση αυτή με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Αναλυτικά, έγραψε ο Σάκης Μπαμπλής:

Πιστεύω ότι μετά από 28 χρόνια και με συνεχή παρουσία στα γήπεδα, ήρθε και η δική μου στιγμή να αποχωριστώ κάτι “πολύ δυνατό”, κάτι “πολύ σπουδαίο”, ένα συναίσθημα που νοιώθει ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστης από την πρώτη μέρα που “πατάει” χορτάρι και το κουβαλάει μέχρι και την τελευταία, ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ για το ποδόσφαιρο! Σίγουρα δύσκολα τα πιο πολλά χρόνια, αλλά όλα ξεπερνιουνται με καλή θέληση, με καλή διάθεση και με την κατάλληλη στήριξη, από τους κατάλληλους ανθρώπους (γονείς – αδέρφια – και φυσικά από την σύζυγο, ακόμα και από τα παιδιά μου)! Από την μέρα που μπηκα στα αποδυτήρια, έκανα γνωριμίες που με συντροφεύουν ακόμα, ίσως και για ολη μου την ζωή και νοιώθω την υποχρέωση να τους αναφέρω…. ο πρώτος προπονητής (Χρήστος Κ.), αυτόν που θαυμαζες όταν έμπαινε στο γηπεδο(Αντώνης Μ.),ο πρώτος προπονητής που ασχολήθηκε με τους τερματοφυλακες (Ηλίας Σ.),ο κόουτς που σε “τεντωσε” (Νεκτάριος Κ.),το είδωλό σου (Γιάννης Φ.) και το άλλο σου μισό, ο απόλυτος παρτενέρ (Τάσος Μ.) !!
Με αποκορύφωμα λοιπόν την περσινή χρονιά που τα έζησα ολα(κατάκτηση πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου στον νομό), ένιωσα ότι ο δικός μου κύκλος στο ποδόσφαιρο έκλεισε!!! Θέλω λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά, να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που συνεργάστηκα μαζί τους και που μαζί τους εφτασα μέχρι εδώ και να σας ευχηθώ να είστε πάντα καλά, με υγεία και κάθε επιτυχία στην ζωή σας, ότι κι αν κάνετε….